mój zazwyczaj nie domagał sie wiecej fakt czasem zostanie tam troche co do zapisywania ja nadal zapisuje chyba z przyzwyczajenia
Kochane a gdzie zapisujecie ilość wypitego mleczka? Bo ja w aplikacji w telefonie bardzo mi to ułatwia sprawę bo liczy ile godzin temu jadł i ile już w sumie zjadł
Ja robię to w zeszycie
Już prawie pełny jest ![]()
Zawsze leży otwart na biurku. Mogę w każdej chwili zerknąć kiedy Natan jadł ostatnio. W tym wypadku aplikacja w telefonie w ogóle by się uu mnie nie sprawdziła ![]()
Ostatnio Mały zjada już bardzo dużo i zaczynam myśleć nad butelką o pojemności 300ml. Je już mniej więcej 210ml. Robie mu tyle na noc i rano bo przesypia całą noc, ewentualnie jeszcze w ciągu dnia jak ma przerwę między posiłkami dłużą niż 3,5 godziny.
Ale niestety już od kilku dni 180ml to dla niego za mało. Za każdym razem płacze po jedzeniu bo w butli nic już nie ma.
Nie jestem za tym, żeby żałować dziecku jedzenia i nie patrzę na to co pisze na opakowaniu ale trochę mnie to niepokoi bo nie ma nawet miesięcy jeszcze.
Kinga ja na początku też zapisywałam w zeszycie ale odkąd odkryłam aplikacje to wolę w telefonie bo nie muszę wpisywać godziny tylko ile zjadł zaznaczam gdy wejdę w aplikację liczy mi ile w sumie zjadł ml już nie muszę sama dodawać i zliczać i gdy tylko otworzę aplikację pokazuje mi ile godzin minęło od ostatniego karmienia oczywiście mogę wracać do wcześniejszych dni dla mnie bomba a dla mam karmionych piersią można zaznaczać którą piersią ostatnio karmiły i ile czasu
KINGA ale twój dużo je
Julek 180 to góra
Najważniejsze abyś za każdym razem zapisywala tak samo wtedy będzie yo zapis obiektywny i mówiący nam o tym ile dziecko je. Ja też zapisuję raz w tygodniu ile zjada mój maluszek