Jajka przeiórcze - czy podajecie je dzieciom?

Lubi pieprz ? :smiley:
Ja Kacprowi nie doprawiam niczym …daje masełko i to daje super delikany maslany smak :slight_smile:

ja też pieprzem przyprawiam , małej dania

Monia uwielbia :slight_smile: Ale za masłem nie przepada, dlatego nie zmuszam jej i mamy przerwę od masła :slight_smile:

Ja podaje je mojej 2 lwtniej córeczce właśnie jako dotowane na miękko i bardzo jej smakują, kilka razy robiłam na nich jajecznicę na masełku z natka pietruszki posiekaną

musze sprobowac …Kacpi pewnie wykreci sie jak poczuje cos innego :smiley:

Może nie , Monika a może właśnie takie małe jajeczka go skuszą :slight_smile:

u mnie przepiórki biegają za oknem:) i mam takie jajka:) wiesz co zaczyna się od żółtka;) i stopniowo się wprowadza:) ja bym się ograniczyła do 2 w tygodniu… jajka wpływają na cholesterol;p a są w wielu produktach więc lepiej nie przesadzac;*

Mraczek On te jajeczka lubi chodzi mi o pieprz :smiley:
Dzis zrobilam mu jajo zwykle kurze sadzone i dosypałam odrobine …dosłownie 5 ziarenek i ak trafil na to , to sie za jezor łapał :smiley:

Nie ja pieprzu i soli nie dodaje jeszcze mu nie doprawiam

A ja to pieprzu tak normalnie daję do jajek sadzonych :slight_smile:

Monika ja dodaję pieprz mielony a nie całe ziarenka
uważam że w pieprzu nie ma nic złego

mamabasia ja o tym mowie …chodzi mi ze daje tak malenko …całego ziarna to chyba nikt normalnie nie dodaje :smiley:

Nie próbowaliśmy przepiorczych ale chyba ze względu na to ze nie wszędzie mozna je kupić i sa drogie. Poza tym moja babcia ma kurki i zawsze mamy świeże jajka od niej.