Inhalator dla niemowlaka

Hej :)

Jaki polecacie inhalator dla niemowlaka? 

Lupka ważna rzecz. 

My mamy z sanitas jednak nie polecam, bo jest głośny

Ostatnio któraś mama pytała o inhalator, co prawda chodziło o cichy ale chyba nie ma takiego co by był polecany i był naprawdę cichy. Ja mam philips respo- coś tam. Polecam ranking Pan Tabletka na temat inhalatorów tam jest też mój. Ważne żeby to był inhalator też do leków bo nie w każdym można podać 

Oj tak , microlife u nas :)

Ja mam z Microlife i polecam. Chyba już z 10 lat i nic się nie dzieje. Z tej samej firmy mam termometr i ciśnieniomierz.

W microlife chyba nie można wszystkich leków podawać 

Ja mam Inhalator / nebulizator Oromed kosztował ponad 100 zł ale jest dobry, nie jakiś cichy ale chyba też nie mocno głośny jak stawiam obok łóżka to co ma silnik. 

Microife są bardzo dobre i widzę że mamy polecają 

Również mam Microlife. Muszę się wczytać w wytyczne czy mozna w nim podawać leki. Bo jeśli nie to myślę że nie warto i lepiej znaleźć coś na każdą możliwość. 

Dzięki:)

Ja mam Sanity. Podawałam w nim leki. Ale jest też super głośny. Dzieciaczkowi nie przeszkadza także u nas luzik. Najczęściej jednak używamy Nebudose do udrożnienia noska, zatok. 

Nebulizator właśnie słyszałam że jest super. Nebucare polecała nam b koleżanka

Na blogu Pan tabletka jest bardzo fajne porównanie różnych inhalatorów dostępnych na rynku z uwzględnieniem ważnych parametrów i zakresu cenowego, który Cię interesuje