Idealny sterylizator do butelek i smoczków

Drogie mamy, jakie cechy powinien mieć idealny dla Was sterylizator do butelek i smoczków? :smiling_face_with_three_hearts:

Idealny to taki który zajmuje możliwie mało miejsca ale w środku pomieści dużo rzeczy. Przydała by się też taka funkcja żeby móc np. na szybko wysterylizować tylko sam smoczek bo jednak przy pierwszej córci tego najbardziej potrzebowałam.

Zgadzam się że dużą rolę gra wielkość urządzenia no i wygląd też bo jednak u mnie takie sprzęty raczej stoją na blacie kuchennym nie chowam ich co chwilę :wink:

Dla mnie idealny to taki który jest ładny, pojemny, ma wyświetlacz z widocznym czasem, kilka programów np suszenie bądź opcję sterylizacji bez suszenia, zarówno krótkie jak i długie tryby pracy oraz opcję, połowy wsadu, do mniejszej ilości rzeczy. I żeby zajmował jak najmniej miejsca bo jednak miejsce na blacie jest bardzo cenne :slightly_smiling_face:

Zgadzam się z tym co napisały już dziewczyny, przede wszystkim wygląd no i możliwie kompaktowy, zajmujący mało miejsca. Fajnie, jakby była opcja łączenia przez Bluetooth czy jakoś inaczej, żeby można było wyparzyć butelki np wracając d domu po pracy czy coś ale to już taki mało konieczny bajer

Nie będę oryginalna bo dla mnie również najważniejsza jest wielkość urządzenia. Sterylizator stoi na blacie kuchennym żebym zawsze mogła mieć go pod ręką, dlatego dobrze aby nie zajmował zbyt dużo miejsca. Fajnie żeby posiadał opcję kilku programów do wyboru i wyświetlacz z czasem.

Dziękujemy za odpowiedź :smiling_face_with_three_hearts:

Ile np. butelek powinien mieścić idealny sterylizator? :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy za komentarz :smiling_face_with_three_hearts:

Znalazłaś już swój idealny model? Jeśli nie, to co byś zmieniła w modelach dostępnych na rynku? :heart:

Siostra niedawno urodziła córeczkę i kupiła podgrzewacz i sterylizator właśnie od Was Lovi i według mnie jest on idealny :heart: ja się zakochałam od pierwszego wejrzenia i bardzo chciałabym taki mieć. Mały, kompaktowy, a można w nim podgrzewać i sterylizować. Czytelny wyświetlacz, utrzymuje temperaturę jedzenia przez kilka godzin, dla mnie idealny wybór.

Dla mnie najważniejsze, żeby był pojemny- tak żebym za jednym cyklem mogła zmieścić kilka butelek i smoczków.
Poza tym super jeśli ma od razu funkcję suszenia i różne programy, tak aby dostosować długość pracy urządzenia.

Idealny sterylizator to taki, który nie zajmie dużo miejsca, a pomieści wiele butelek. Gdyby miał opcje suszenia to już ideał :joy:

2 polubienia

Dla mnie idealny sterylizator powinien byc szybki (5-10 min), skuteczny i bezpieczny, latwy w uzyciu i czyszczeniu oraz musi pasowac do roznych butelek i smoczkow :slight_smile:

1 polubienie