mamy to mamy zawsze musza pamiętać
Aniska żebyś wiedziała, a właśnie macie jakiś pomysł na dzień ojca?
Ja mam dwojke dzieci, corke i syna. Od kiedy sa pelnoletni dostaje od nich jeden dzien razem. Jeden z corka i jeden z synem. Babskie przyjemnosci: spa, fryzjer, kosmetyczka, obiad…z synem kino/teatr, koncert, jakas wystawa, obiad (czesto on gotuje cos specjalnego dla mamy)
Jeśli chciałybyście podarować jakieś dobre wino, zerknijcie sobie tutaj:
https://amarone.pl/index.php/alkohole/smaki-azji
W sklepie można kupić wina z wielu zakątków świata
Najlepsze prezenty na dzien matki
klaudika supe rpomysł;) w sumie teraz mamy dzieci w omu ale jak wyfruną z gniazda to taki prezent to naprawde coś wielkiego;)
Świetny pomysł ;)
Zależy co mama lubi, w czym się odnajduje. Może jakiś plakat do powieszenia (ostatnio dużo super rzeczy się w necie pojawia), ręcznie robione rzeczy, kurs gliny, mata typu pranamat.
Może ceramiczny czajnik?
https://andyceramika.pl/czajniki
Na tej stronie znajdziesz ręcznie malowane czajniki z Bolesławca :)
Z tym jednym dniem z dzieckiem super sprawa. Musze w przyszłości namówić swoje dzieci na taki wspólny czas. Ja niestety ze swoją mamą mam ciężkie relacje. Jej problem alkoholowy jest czymś czego nie mogę poukładać sobie w głowie. Dlatego sama nie wiem jak podejść do dnia mamy. Ciężko jest zwłaszcza w takich dniach.
Miła Jagoda bardzo Ci współczuje :(
MiłaJagoda to na pewno trudna sytuacja dla Ciebie i cięzko to sobie poukładać.
Klaudika taki dzień razem z dzieckiem to super sprawa! chyba takie coś wprowadzę do swojej tradycji:P
Ja z synem zawsze spędzam dzień matki ;) Tak samo staram się odwiedzić moja mamę, chociaż jest ciężko , bo mieszka 150km dalej i nie widzimy się w ten dzień, ale zawsze w najbliższy weekend po Dniu Matki ;)
W tym roku spędzę z dwoma synkami :)
MiłaJagoda bardzo mi przykro :(
Ja odkąd jestem mamą to mąż zawsze się stara żeby umilić mi ten dzień i pomaga robić moim dziewczynkom niespodziankę dla mnie :)
Zawsze kupują jakiś drobiazg i robią laurki :)
A ja sama zwykle kupuję coś praktycznego lub lepsze słodkości kiedy idę w odwiedziny do swojej mamy :)
Miła jagoda bardzo wspolczuje ciezko mi sobie wyobrazić twoja sytuacje bo ja mam na prawdę super kontakt z mama i nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej
dla mnie moja mama to tez moja przyjaciółka która zawsze jest przy mnie wysłucha mnie i tak samo jest w droga stronę
a jeżeli chodzi o premierzy to jest różnie czasami kwiaty czasami jakieś ciuchy torebki kosmetyki wszystko zależy od tego co potrzebuje myśle ze teraz jakiś fajny zestaw z perfumami jej poszukam bo nie ma :)
Myślę ze co by to nie było to nasze mamy będą się cieszyć
Mamusiadwochchlopcow piękne te bukiety! Gipsówkę jakoś barwiłaś czy są takie kolorowe odmiany? Ja znam tylko białą. My na Dzień Matki zawsze wpadamy do naszych Mam z kwiatami, a później spędzamy czas razem - idziemy na jakieś dobre ciacho albo kolację. Syn zawsze przygotowuje jakąś małą niespodziankę - narysuje laurkę, albo sam nazrywa kwiatki i robi z nich bukiecik.
mamusiadwóch chłopców super pomysł, pięknie wyszły bukiety,
lubię gipsówkę, teraz można właśnie w kilku kolorach ją dostać:)