Ja zamawiam kilka par do domu i przymierzam na spokojnie bo faktycznie niektórych nie chce nawet na nogę założyć. Dopiero siostra jak zachęci to i przymierzy. Poza tym w domu może pochodzić w tych bucikach 2-3 minuty więc wiem jak stopa się zachowuje w sklepie nie jestem w stanie tego zrobić
Od jakiegoś czasu zabieram córkę ze sobą do sklepu żeby mogła sama sobie wybrać buty. Najpierw szukam takich które uważam że spełniają wszystkie moje wymogi a później pokazuje je córce, przymierza i wspólnie wybieramy te najlepsze.
Zabierqkqm corke do skleou ale to nie to samo co w domu
Dokładnie w sklepie inaczej. @DaNutka jak tam czujesz że poród się zbliża? Czy jeszcze nie za bardzo
Najlepiej lekkie elastyczne i co stopa oddycha. Felek jeszcze nie chodzi ale juz staram sie kupowac jak najlepszej jakosci buciki
Dla starszakow tak samo miekkie elastyczne i przewiewne …
Eeee cos Ty
Wczoraj ktg okej, mala wazy 3kg
Za tydz kolejne ktg
Zamowiłam tez dwie pary sandałków z Lasockiego , była teraz promka -25% , mega miekkie jak patrzylam w sklepie
Te z deichmana musze oddac bo nosków nie maja i paluszki od razu by miala zdarte ;(’ a biega jak szatan
W ccc jest promocja? Czy w jakims innym sklepie
Tak, była - 25 % na nieprzecenione, a -15% na przeceny, ale to co jakis czas sie to pojawia wiec trzeba sprawdzać
Czasem trzeba przymierzyć kilka par, ale da się dobrać
Ogólnie dużo teraz promocji trzeba sprawdzać. No mój ma bez nosków bo takie woli
Lekkie, elastyczne, szerokie w palcach, typu barefoot w takich najchętniej tupta nasza pociecha
Możecie pokazać co to za model? Ja byłam w CCC a tam słaby wybór. Albo sztywne, albo nie ma numerów
O fajne z muszę zerknąć na nie jak będę następnym razem gdzieś w okolicach Deichmanna. Te, które kupiłam w CCC to coś czuję, że nie wystarcza na całe wakacje.
Mój młody wcale nie chce nosić sandoalow
Mój też nie jest za bardzo przekonany. W sklepie jak mu przymierzałam to był dramat. Ale myślę, że z czasem się przekona.
Są bardzo miękkie i przewiewne i można regulować rzepem jak się chce
Kurde odebrałam wczoraj te sandalki z Lasockiego , zam roz 22 , teraz nosi półbuty 21 , sandałki troche wydaja się za duze , nie wiem czy je zostawić czy regulację robic mocniej paskiem rzepem, hmm
No za duże też być nie mogą. Ale jest maj a w sierpniu już mogą być za małe