Idealne buty na wiosnę

Ja zamawiam kilka par do domu i przymierzam na spokojnie bo faktycznie niektórych nie chce nawet na nogę założyć. Dopiero siostra jak zachęci to i przymierzy. Poza tym w domu może pochodzić w tych bucikach 2-3 minuty więc wiem jak stopa się zachowuje w sklepie nie jestem w stanie tego zrobić

Od jakiegoś czasu zabieram córkę ze sobą do sklepu żeby mogła sama sobie wybrać buty. Najpierw szukam takich które uważam że spełniają wszystkie moje wymogi a później pokazuje je córce, przymierza i wspólnie wybieramy te najlepsze.

Zabierqkqm corke do skleou ale to nie to samo co w domu :slight_smile:

Dokładnie w sklepie inaczej. @DaNutka jak tam czujesz że poród się zbliża? Czy jeszcze nie za bardzo :smiling_face:

Najlepiej lekkie elastyczne i co stopa oddycha. Felek jeszcze nie chodzi ale juz staram sie kupowac jak najlepszej jakosci buciki :slight_smile:
Dla starszakow tak samo miekkie elastyczne i przewiewne … :slight_smile:

1 polubienie

Eeee cos Ty :wink:
Wczoraj ktg okej, mala wazy 3kg :slight_smile:
Za tydz kolejne ktg :slight_smile:

3 polubienia

Zamowiłam tez dwie pary sandałków z Lasockiego , była teraz promka -25% , mega miekkie jak patrzylam w sklepie :slight_smile:
Te z deichmana musze oddac bo nosków nie maja i paluszki od razu by miala zdarte ;(’ a biega jak szatan :smiley:

W ccc jest promocja? Czy w jakims innym sklepie

Tak, była - 25 % na nieprzecenione, a -15% na przeceny, ale to co jakis czas sie to pojawia wiec trzeba sprawdzać :slight_smile:

Czasem trzeba przymierzyć kilka par, ale da się dobrać

Ogólnie dużo teraz promocji trzeba sprawdzać. No mój ma bez nosków bo takie woli

Lekkie, elastyczne, szerokie w palcach, typu barefoot :foot: w takich najchętniej tupta nasza pociecha

Możecie pokazać co to za model? :smiley: Ja byłam w CCC a tam słaby wybór. Albo sztywne, albo nie ma numerów :frowning:

Ja kupuję z vty były w promocji za 55zl.

O fajne z muszę zerknąć na nie jak będę następnym razem gdzieś w okolicach Deichmanna. Te, które kupiłam w CCC to coś czuję, że nie wystarcza na całe wakacje.

Mój młody wcale nie chce nosić sandoalow

Mój też nie jest za bardzo przekonany. W sklepie jak mu przymierzałam to był dramat. Ale myślę, że z czasem się przekona.

Są bardzo miękkie i przewiewne i można regulować rzepem jak się chce

Kurde odebrałam wczoraj te sandalki z Lasockiego , zam roz 22 , teraz nosi półbuty 21 , sandałki troche wydaja się za duze , nie wiem czy je zostawić czy regulację robic mocniej paskiem rzepem, hmm

No za duże też być nie mogą. Ale jest maj a w sierpniu już mogą być za małe