Huśtawka bocianie gniazdo

Bocianie gniazdo może służyć nawet jako kołyska latem w ogrodzie, można położyć kocyk, a przez to ze jest delikatnie wklęsłe dziecko nie wypadnie, ale rzecz jasna musimy tego pilnowac

U mnie maz lubi przerabiac to co juz jest bo szkoda wyrzucac. Nawet jak cos dostaniemy i nie jest to takie jak byc powinno to przerabia, sami bysmy czegos takiego nie kupili. 

MonikaSha z taka tez myślą kupiłam gniazdko ;) jak przyjdzie to wstawię zdjęcia :)

Aga rozumiem no w sumie masz rację, skoro można kupić coś lepszego może i nie ma sensu się bawić w przerabianie. Mój tata przyniósł mi moją bujaczkę wieszaną w drzwiach, jest w super stanie muszę tylko wymienić właśnie sznurki. Może córeczce jeszcze posłuży :) 

Czekamy na zdjęcie gniazda :). Sama aż bym się pobujała. Chociaż mi się marzy kupno hamaka, tylko musiałby być razem ze stelażem

Karolina przypomnialas mi o bujaczkach. Moi rodzice tez maja dwie po mnie. Ciekawe czy cirka by chciala sie na nich bujac. Za pewne sznurki by byly do wymiany po takim czasie. 

Hamak też super  sprawa. Kupiłam w Ikei ostatnio za 20zl, sprzedawali w promocji, w zasadzie to się z nich wysprzedawali, więc za grosze można było dostać różne perełki. 

Hamak też mi się marzy ale przez mojego psa musiałabym wszystko chować, bo porwałby w strzępki. 

Hamak super sprawa jeszcze tylko trzeba mieć gdzie zamocować :) 

Tez mi sie marzy taki hamak. Ale na wszystko przyjdzie czas. Po kolei od razu wszystkiego sie nie ma. My drzewa bedziemy musieli posadzic bo u mnie jak tata rownal dzialke to wszystkie drzewa usunal. 

Owszem hamak super, jak mamy duże drzewa i na nich mocujemy, to stwarza klimat. Jednak można kupić hamaki na metalowej konstrukcji i wtedy możemy ustawić w dowolnym miejescu.

Mi na rych metalowych podstawkach sie nie podobaja hamaki. To juz nie ten klimat i to juz zupelnie co innego. Wole taki mocowany do drzewa. Wszystko na spokojnie. 

A ja właśnie chciałam kupić ten na podstawie, podobają mi się takie hamaki :) 

Aneta- taki mocowany do drzewa byłby dla mnie najlepszy, ale niestety nie mam takich drzew, ani nie są posadzone w takich odległościach, żeby taki było sens zakupić. Może jak urosną te drzewa, które sami poradziliśmy 3 lata temu, to będzie za jakieś dziesięć lat taka możliwość, ale to jeszcze daleka droga

Ja myslalam zeby go powiesic w sypialni. Mam belki, wiec moglby byc tak zawieszony. 

U mnie do hamaka to jeszcze daleka droga. Pierw chcemy dom postawic i jak najszybciej sie do niego wprowadzic. Ogrodem, tarasem placem zabaw bedziemy zajmowac sie pozniej. Na wszystko od razu nie starczy. Wiec robimy pierwcogrodzenie i dom. Tez pewnie zrobimy lazienke kichnie i salon i juz bedziemy sie wprowadzac. Pokoje bedziemy robic juz mieszkajac w domu. 

Aneta- jasne. Pokoje to najmniejszy koszt. Życzę powodzenia

Aga o super wyglądają jakie widzące folele w sypialniach, marzy mi się taki :) 

Mi na pokojach to aż tak nie zależy by je jakoś robić modnie. To co mam w tym mieszkaniu to wszystko zabieramy. Więc meble go pokoi są. Na razie dzieci z biurek nie korzystają to też nie będę kupować. Tyle co elektrykę rozprowadzić i podłogę zrobić i kolor na ściany. Dużo mebli w pokojach nie chce bo chce by córka miała w każdym pokoju możliwość manewru. Teraz nie chodzi, a nawet jak zacznie to może być to ma rok półtora. Więc ja dużo rzeczy już na początku podstosowuję pod wózek inwalidzki przynajmniej samą podstawę. 

Aneta ogrodzenie robicie sami? ile metrów ogrodzenia Wam wychodzi?

Hamak w domu to fajne rozwiazanie, ale u nas lepiej by się sprawdził w salonie.