Hula hop

Dziewczyny potrzebuje waszej rady. Mam w piwnicy leżeć hula-hop ale taki z wypustkami, zaczelam troche ćwiczyć, przeszłam na dietę i zaczelam zastanawiać sie czy moge użyć tego hula hopa? . jestem 2 miesiace po porodzie. Nie narobie sobie jakiegoś bałaganu tym ?

Ja bym poczekalni jeszcze z miesiąc. Też mam takie w za wypustkami i si iaki miałam z początku.

Taki z wypustkami może na początku robić siniaki, więc trzeba się na to przygotować. Ja także poczekałabym jeszcze miesiąc.

ja bym również się wstrzymała…u każdej z nas wszystko inaczej się goi w środku - u jednych szybciej u innych dłużej…niby połóg trwa 6 tyg, czyli dwa miesiące to tak akurat by było zaraz po nim, więc lepiej odczekać…tym bardziej jeśli hula hop ma wypustki będzie cie obijać w jakiś sposób…ja bym nie ryzykowała, jeszcze miesiąc odpoczynku cię nie zbawi - póki co spacery :wink:

Revers ,a widzisz ja juz od miesiąca ćwiczę hula hop :)) tylko ja zaczęłam jak mały miał 6 miesięcy :wink: wstrzymalabym się bo jesteś ledwo po porodzie i faktycznie coś może ci się stać .

ja sama szybko zaczęłam ćwiczyć bo jakoś 3 mc po cc ale przestalam po kilku dniach tak boleć zaczęło

Po waszych radach dalam na wstrzymanie z hula hopem. Ale jestem na diecie i delikatnie ćwicze… Jak na razie waga leci mocno w dol bo przez miesiąc prawie 10kg na minusie. Maz mnie nie pozna jak przyjedzie :wink: a ja nigdy nie czulam sie tak dobrze :wink:

O to bardzo ładnie :slight_smile: u mnie waga w miejscu 57.5 ale za to w brzuchy 6 cm przez miesiąc zgubiłam

Dobrzeżach ze zrezygnowałas :wink: lepiej poczekać :wink:

Rewers, no to pięknie Ci to leci w dół!

Dziewczyny ja w sumie sama nie wiem jak to robie bo bez żadnych wspomagaczy a same ćwiczenia to jest 10 min dziennie. Kiedys musiałam sie ładnie nagimnastykowac zeby cokolwiek schudnac no i wspomagalam sie spalaczami a teraz przychodzi to z taka latwoscia. Moze przez to ze karmie Zuzie caly czas piersią.

rewers karmienie sporo daje . moja siostra jak karmiła to jak patyk wyglądała tak schudła

Dziewczyny odnawiam wątek  jak z tym hula hop cwiczyla któraś z Was ostatnio zauważyłam że to bardzo modne ćwiczenie  na brzuch w szczególności to takie z wypustkami jestem ciekawa czy to faktycznie tak działa czy to poprostu taki  chwilowy szal wśród kobiet jak np morsowanie. W ogóle powiedzcie mi znacie moze tik toka widzialyscie ostatnim czasem też azjatki pokazują jakies nowe ćwiczenia na brzuch ktore działają cuda jak dla mnie to zbyt drastyczne co one robia wy co myslicie 

Mama być nie mam tik toka to nie wiem i czym nawet mówisz. A hula hop nie mam i nie używam. Więc na jego temat się nie wypowiem

Mama byc a co one tam robią????wiem co to tik tok ale w wiekszosci filmiki tam sa beznadziejne....Co do hula hop mysle ze to tylko moda 

Weronisia no właśnie one sobie opracowały takie nowe ćwiczenia na brzuch ale nie potrafię ci wytłumaczyć musiala bys zobaczyc mysle ze trafisz gdzieś na to niedługo jak nie na tik toku to poprostu w tv będą o tym mowic ale jak dla mnie to bardzo drastyczne ćwiczenia i to tylko chwilowa moda . To masz rację większość filmików na tik toku jest takich sobie ale to też zależy kogo sie obserwuje bo są i takie konta które cos wnoszą od siebie ja czasem jak mam chwilę wolnego to lubię sobie wieczorem na moment wejść i przeglądać chociaz by dla rozluźnienia zobaczyc pare filmików nie raz można się pośmiać chociaz tego czasu nie za wiele ale ostatnio juz i tak coraz więcej takich momentów odkąd jest malutki ze można na chwilę usiąść poczytać książkę itp 

Też nie mam tik toka i raczej się nie skuszę :D 

Mamą być ale to one miały ćwiczenia z jakimiś przyrządami czy po prostu typu brzuszki, spięcia itd?

Ale co z tym hula hop czy któraś krecila i udało jej się zrzucić brzuszek 

Też się chętnie dowiem czy hula hop może pomóc zrobić brzuch :)))

Ale chyba nikt nie próbował bo widze ze nie piszą nic dziewczyny będę musiała na spokojnie trochę zgłębić temat moze kupie sobie hula hop i przypomnę te czasy szkolne zaszkodzić napewno sobie nie zaszkodzi bo niby czym w końcu ono jest po to aby kręcić a noz widelec troche wyrobi brzuszek