Dziewczyny kupowalyscie może te duże butle z helem do balonów? Czy balony po napompowaniu długo utrzymują się w gorze? Zależy mi żeby wytrzymały chociaż 2-3 dni?
mam na myśli taki lub podobny jak na zdjęciu
Witaj na forum #teamLOVI!
Dziewczyny kupowalyscie może te duże butle z helem do balonów? Czy balony po napompowaniu długo utrzymują się w gorze? Zależy mi żeby wytrzymały chociaż 2-3 dni?
mam na myśli taki lub podobny jak na zdjęciu
Dodam jeszcze że chciałabym kupić na Allegro razem z zestawem odpowiednich balonów, tzn takich które można pompować helem.
Ja nawet nie wiedziałam że takie coś istnieje no ale w sumie w dzisiejszych czasach jest wszystko :D
Fajne rozwiązanie a jaka cena tego?
My na roczek pompowaliśmy u znajomego, który ma sklep z balonami i gadżetami urodzinowymi ale kazał nam dzień wcześniej podjechać albo nawet tego samego dnia jeszcze, żeby dopompować... wcześniej nie ma co, bo ujdzie powietrze i zaczną opadać... to zależy też od balonów, bo niektóre świetnie trzymały bardzo długo, a inne po kilku dniach już przy ziemi się snuły i niektóre nawet pękały
Ja nie używałam ale widziałam, że osoba, która przystrajała mi kościół miała podobną butle, więc może też, kupowała na allegro. I z tego co widzę na zdjęciach na Facebooku balony ładnie się trzymają.
Ja nigdy nie kupowałam helu więc nawet nie wiem, ale miałam takie baloniki ma wystrój na chrzcinach u synka i pani mowila ze robiła wystrój rano a chrzciny były do 20 i jeszcze się trzymakay a tylko jeden zmalał coś więc może ten hel się ulotnił , może bym słabiej zawiązany a na drugi dzień synek straży sobie zabrał do domu bo nam pani pozwoliła i trzymal się dwa dni więc może taki hel rowniez będzie się trzymał jak się mocniej zawiąże, ale nie znam się ;-)
Megg ja kupowałam rok temu na roczek dla syna hel z allegro i u nas balony utrzymywały się nawet ponad tydzień . Oczywiście foliowe mieliśmy dwa foliowe źle napompowane to długo się nie unosiły . Ale tak to byłam zadowolona z efektu . Zwykle balony unoszą się kilka godzin .
Nie w kupowałam nawet nie wiedziałam że można ale chet ie się dowiem no idą urodziny moje męża i syna no i za rok wesele też by się balony przydały.
Ceny różne, w zależności od pojemności butli. Na 30szt balonów około 80zl. Do tego trzeba dokupić zestaw balonów.
Pati super! To w takim razie muszę kupić. Czy balony kupowalas u tego samego sprzedającego? Jakoś specjalnie się je wiąże? A może są do tego jakieś akcesoria specjalne?
Nie wiem tylko na ile wcześniej kupić butlę, boje się żeby się nie rozszczelniła, ale to chyba niemożliwe.
Mamameg ja kiedyś kupowałam w Biedronce hel to balony parę dni utrzymywały się w górze
Megg ja kupowałam też za 80 zł na 30 balonów ale to chyba zwykle balony my mieliśmy jedynkę duża do tego dwa serduszka , cztery gwiazdki jakoś 8 balonów foliowych i zapełniliśmy jeszcze kilka zwykłych .
Ja kupowałam u innego zestaw na roczek za 19 zł tam w zestawie mieliśmy wstążki . Kupiłam takie obciążniki na balony foliowe
Pati dziekuje Ci za pomoc :)
na zdj fajny efekt
Nie kupowalam takiej butli z helem ale jak kupowalam synowi na urodziny balony i pani pompowala to pytała się czy chcę żeby dłużej pobyly to jakiś inny ten hel. Drożej zapłaciłam i balony trzymały się ponad tydzień.
Megg nie ma za co . Te obciążniki są fajne bo efektownie to wygląda . Chyba że masz jakieś miejsce gdzie możesz przywiazać ale ja płaciłam 3 zł za sztukę balony itd więc się opłacało do tego Smart więc tanio wyszło za wszystko :)
Pati wzięłam taki zestaw jak na zdjęciu, nie wiem czy nie za blady. kupiłam u tego samego sprzedającego co hel. Zobaczymy jaki będzie efekt :)
Megg fajny zestaw. Myśle nie będzie za bardzo blady i będzie właśnie ładnie wyglądać
Megg nie będzie blady mieliśmy dokładnie ten sam są takie jaśniejsze kolory ale i ciemniejsze razem efekt jest bardzo fajny :)
Hel się sprawdził, zobaczymy jak długo balony będą się unosily, na wszelki wypadek napełnialiśmy w dniu urodzin. Starczyło jeszcze na 15 balonów lateksowych i zostało jeszcze helu, może starczy na urodziny starszaka, albo wykorzystamy do czegoś innego. Faktycznie zestaw nie wygląda blado, wg mnie ładnie kontrastuje :)
Mamameg super wygląda ;) oby jak najdłużej bsie trzymały
Megg super wygląda u nas te same kolory :) jedne się długo trzymały a inne krócej chodzi mi o foliowe bo mieliśmy mały problem z napełnieniem , a u was jak bez problemu poszło ?
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.