Dziewczyny, gdzie zamawiacie kozaki z cholewką xs? marzą mi się czarne, wąskie kozaki na nie dużym klocku, czy ja taj dużo wymagam?! pff.....wszystkie takie szerokie,że szok, no i jeszcze żeby cena nie zabiła,bo 500 zł za buty to dla mnie za dużo......
Ja dorwałam na vinted takie wąskie (bo też takie używam), komuś po prostu były za małe.
Duzy rozmiar nue dobrze ale mały podobnie;)
eobuwie :D
jak masz mozliwosc to idz do stacjonarnego sklepu i zeskanuj stope esizeme i wgraj do apki - nigdy juz nie pomylisz rozmiaru :)
Ten post tak napisany ze szok..
Nie używam takich także nie doradzę
Ja to w sumie obawiałabym się kupować buty na vinted Ubrania czesto kupuje a buty muszę zmierzyć.Na Vinted nie ma raczej możliwości zwrotu, tak wiec obawiam się, że mogłabym nie trafić w rozmiar. Tak wiec zdecydowanie bardziej wolę sklepy internetowe, w ktorym z wymianą czy zwrotem problemu nie ma.
Zresztą zerknij sobie tutaj:
https://kobietaistyl.pl/najmodniejsze-botki-damskie-na-kazda-pore-roku-tylko-w-suzana-pl/
Opisane jest w jaki typ obuwia warto jest zainwestować w tym roku
A ja bym próbowała przez vinted 🙂 na grupach vinted na fb zadaj pytanie z o szukany przedmiot - myślę, że pojawi się sporo ofert. Sama zakupiłam Takie ostatnio, nowe za 25Zł więc myślę, że warto zaryzykować
Sklepy stacjonarne to Kazar, Ryłko - tam mierzyłam i znalazlam w przyzwoitej cenie 😉
Ja używanych bym nie kupiła butów jednak ludzie mają różne choroby np. Grzybice paznokci która jest chorobą zakaźna
Monia zgodzę się z Tobą, jednak warto szukać bo czasami na prawdę trafiają się perełki, które nie były używane, a są wystawione na różnych stronach z używanymi przedmiotami :)
na vinted buty też bym sie bała kupić bo buty muszę mierzyć, zresztą nie mam pewności czy były noszone
W sklepie też ludzie przymierzają. Myślicie ze są dezynfekowane w jakiś sposób?
Każdy przymierza zanim kupi to wiadome
Fakt, znaleźć dobre buty jest naprawdę ciężko, zresztą u mnie tyczy się to również często sukienek. Nieraz nawet myślałam nad tym, żeby założyć swoją markę i projektować ubrania.... jednak spore opory przed takim krokiem są :P