Chciałbym gdzieś pomiędzy czerwcem a wrześniem wylecieć z rodzinką na kilka dni, myślałam o Hiszpanii. Jednak szukam miejsca gdzie wtedy 2,5 latka i około 8-9 miesięczne będą czuć się dobrze ? Szczerze wolałabym coś poza granicami kraju.
Podsyłam ci zdjęcie hotelu co prawa Grecja nie Hiszpania ale zdecydowanie to jest to miejsce do którego wrócę . Byliśmy już 3 razy
Ja bym podeszła do jakiegoś biura podróży i zapytała. Mając dzieci w tym wieku szukałabym hotelu w którym jest chociaż jakiś mały brodzik dla maluchów😉
Sprawdz przede wszystkim temperaturę w krajach i miesiacu kiedy chcesz wyjechać. Hiszpania zależy jaki rejon- może być mega gorąco na poludniu. Z maluszkiem pewnie nie bedzieci zwiedzac duzo ale jednak upaly moga wykonczyć.
Macie rację! Posprawdzam najpierw, choć ostatnio pojawił się plan na Tunezję, nigdy w tamtych rejonach nie byłam ale sporo czytałam i opinie są różne.
Ciekawy Hotel, i ma sporo fajnych udogodnień. A jak z jedzeniem tam ?
Lecieć my bylismy w Grecji o Turcji i było super !
my byliśmy w Grecji i było super
Super pomysł, Hiszpania to świetny kierunek z dziećmi ciepło, dużo słońca. Najlepiej celować w czerwiec lub wrzesień, kiedy jest ciepło, ale nie upalnie. Warto też wybrać się do biura podróży pomogą dobrać idealne miejsce pod rodzinę z dziećmi
A to fakt, może trafi się jakaś fajna oferta. Chociaż z biurami też różnie bywa