Gdzie teraz najtaniej pampersy?

Dziewczyny - może śledzicie promocje?
Gdzie teraz najtaniej kupię większą ilość pamersów?
Jest promocja w Empiku - 40 zł rabatu, jak wydam 200 zł.
Wyjdzie gdzieś taniej?

Patrzyłam na allegro tam często można rano kupić

Oprócz allegro jest też e-mag :slight_smile:
Z resztą jest jeszcze Ceneo do sprawdzenia cen :slight_smile:

Sprawdź sobie na Ceneo. Zależy jakiej chcesz firmy bo ostatnio widziałam promocję w biedronce Dady :wink: z tego co wiem to są całkiem fajne.
Pozdrawiam

Ostatnio parę dni temu nie wiem czy dalej jest ta akcja że pampersy w giga pakach na allegro z darmową dostawa więc może warto sprawdzić :slight_smile:

A w rossmanie z karta rossnę?

Ale miałam na myśli nie jakiekolwiek pieluchy, tylko Pampersy Pampersy :wink:
Nie chcemy już z tym kombinować, skoro z nimi jest ok.
Ceneo nie porównuje cen z marketów i dyskontów :wink:

Ja roneiwz polecam emag…czesto tam cos mizna znalesc taniego jak i rowniez pampersy. Teraz patrzylam na ulotki to pampersy panlmpersy w Tesco sa po 70,99 op. Pokazuje r. Maxi 4 106szt. A jak w tesco sa pampersy na promocji to pewnie w kazdym supermarkecie beda promocje na pampersy.

Właśnie mi uświadomiłyście, że musze kupić przecież pieluchy…
Kieszonki z alie jeszcze nie dotarły.

Zamówiłam te pieluchy z Empiku. Sprawdziłam po prostu ceny po kilku gazetkach okolicznych marketów i wyszło, że się opłaca. A najciekawsze jest to, że inne produkty dziecięce też mi wychodzą taniej. A ja w sumie dopiero niedawno się dowiedziałam, że oni mają takie rzeczy w sklepie.

No to ja mam akurat kiepskie doświadczenia z eMag. Na zamówienie długo czekałam, w końcu przy zerowym kontakcie anulowałam. Fakt przynajmniej kasę zwrócili w wyznaczonym terminie, ale nerwy swoje straciłam.

To chyba zalezy od firmy. My uzywamy pampersa i zanawialam na allegro duza pake bo wychodzila ok.50gr jedna sztuka :slight_smile: