Gdzie kupujecie ubranka dla niemowląt?

Kochane mamusie mam pytanie: gdzie zakupujecie ubranka dla Waszych pociech? Macie jakiś ulubiony sklep? Czy jest duży wybór a przy tym ubranka są wykonane z bezpiecznych materiałów? Ja kilka ubranek zakupiłam w Smyku, to wspaniały sklep i duży wybór, ale niestety drogo i na dłuższą metę nie dałam rady się tam zaopatrywac, ale odkryłam PEPCO. To naprawdę fajny sklep, kupuje tam już długo ubranka, zawsze jest duży wybór i nic się z nimi nie dzieje po wypraniu no i nie uczulaja synka. A pozatym jest tam mnóstwo rzeczy do domu i do dekoracji wnętrz. Zakochałam się w tym sklepie i naprawdę go polecam :slight_smile:

Swoim dzieciom odzież najczęściej kupuję w TCHIBO. Polecam, gdyż zarówno wybór jest duży jak i jakość bez zarzutu no i ceny przystępne. Kupuję również w sieci polskiej marki RESERVED. Równie dobra jak TCHIBO.

Ja tez lubie Pepco lub Txm choć w tym pierwszym sklepie duzo wiekszy wybor i przedewszystkim jesli chodzi o oddanie to mozna w ciągu7 dni z paragonem, Lub jesli chodzi o wymianę na wiekszy lub mniejszy rozmoar to mozna do 30 dni z paragonem lub zwrot kasy.

Ja mam dwóch smyków i prawie wszystkie ubrania maja z Pepco. Ja nie mam co narzekać, jakość nawet ok jak za te pieniądze.Po co przepłacać jak zaraz wyrosną i będzie trzeba nowe ciuszki kupić.

W second handzie! :smiley:

Agnieszka 2589 …masz racje nie ma jak w pepco kupic

Kupuję w ciuchlandach wiele rzeczy (tylko z dobrym składem - kaszmir, merino, bawełna, wiskoza). A jak chcę kupić coś nowego to szukam promocji w sklepach https://shopngo.pl/ Na stronie jest opisane gdzie są promki.

Ja bardzo lubię ubranka z tej dzianiny prążkowanej w większości sklepów można już dostać

1 polubienie

Ja duzo kupuje w ciuchlandach. Marki H&M, Next, Lindex,Zara, C&A. Teaz wlasnie lubię te prążkowane, bo latwo sie zaklada, dlugo służą itd.

1 polubienie

Ja lubię kupować w smyku na promocjach. Tak to pepco zazwyczaj. Jak się coś trafi to ciuchland

Ja też lubię pepco, czasem kupuję też w Sinsay i H&M albo smyk zwłaszcza jak są promocje

Ja lubię pepco i Sinsay

A mnie sie te ubranka z pepco zazwyczaj wykrecają po praniu.