Gdzie kupujecie spodnie?

Jeżeli chodzi o nie-ciazowe spodnie to kupuje w H&M. Kiedyś doradzono mi,że są tam bardzo wygodne mom jeans. I rzeczywiście najwygodniejsze jakie mierzyłam. A potem to się przekonałam do innych modeli i tam właśnie kupuje ze względu na wygodę, wygląd i cenę :slight_smile:

Ja też całe życie w skinny jeans i czekałam, aż moda szerszych spodni minie. Aż raz kupiłam inny model niż zawsze i się przekonałam :smile:

mi się nieraz podoba jak dziewczyny maja te szersze spodnie , sama niestety nie czułam się tak dobrze jak one wyglądały ;p

myślę ze ta moda to jeszcze przez dłuższy czas zostanie , pełno tego wszędzie , po porodzie myślę ze będę próbowała się do nich przekonać ;p

Ja mierzyłam inne, nie mogę się przekonać, źle się w takich czuję

Myślę że te szersze spodnie lepiej wyglądają na szczupłych dziewczynach , ja to jeszcze raz taka duża się w nich czuję

Ja jestem szczupła, a mimo wszystko mi się nie podobają. Wyglądam w nich jak bezdomna :rofl:

Oj powiem Ci, że moja mama się przekonała do szerszych spodni, a nosi rozmiar 40/42. I wygląda w nich znacznie lepiej niż w rurkach :smiley:

1 polubienie

To trzeba się widocznie samemu dobrze czuć :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Mam tak samo, niby jestem szczupła, ale jak tylko założę takie rzeczy, to od razu czuję się grubsza i jakoś… bezkształtna :see_no_evil: Zaraz mam wrażenie, że wyglądam jak w worku

Tak!! Ja też mam wrażenie, że wtedy ani talii, ani nogi, ani tyłka nie widać. Nie mówię, że każdy musi mnie oglądać, ale sama dla siebie chcę dobrze wyglądać, a w takich spodniach czuję się po prostu źle :rofl:

Tak to my same chcemy dla siebie czuć się dobrze :smiling_face_with_three_hearts:

Hihi a jakbyście miały pracę gdzie trzeba nosić portki uniformy to dopiero byłaby tragedia :wink:

Ja się nigdy nie przekonam do szerokich spodni :see_no_evil:

Miałam taką, często i tak byłam w swoich, bo roboczych zapominałam zabrać :rofl::rofl:

Ja polecam sukac na vinted legginsy i eleganckie spodnie osobiscie kupowalam na shine i h&m

3 polubienia

Ładny brzuszek :heart_eyes:

2 polubienia

No najgorzej jak jakiś strój jest narzucony z góry przez firmę i po prostu jesteś zmuszony go ubrać :see_no_evil:

Ja bym się może i bym przekonała , mam kilka par kupiłam ale zaszłam w ciążę i już w nie nie wejdę :see_no_evil:

Taki ubiór najlepszy w ciąży :smiling_face:

1 polubienie