Jeżeli chodzi o nie-ciazowe spodnie to kupuje w H&M. Kiedyś doradzono mi,że są tam bardzo wygodne mom jeans. I rzeczywiście najwygodniejsze jakie mierzyłam. A potem to się przekonałam do innych modeli i tam właśnie kupuje ze względu na wygodę, wygląd i cenę ![]()
Ja też całe życie w skinny jeans i czekałam, aż moda szerszych spodni minie. Aż raz kupiłam inny model niż zawsze i się przekonałam ![]()
mi się nieraz podoba jak dziewczyny maja te szersze spodnie , sama niestety nie czułam się tak dobrze jak one wyglądały ;p
myślę ze ta moda to jeszcze przez dłuższy czas zostanie , pełno tego wszędzie , po porodzie myślę ze będę próbowała się do nich przekonać ;p
Ja mierzyłam inne, nie mogę się przekonać, źle się w takich czuję
Myślę że te szersze spodnie lepiej wyglądają na szczupłych dziewczynach , ja to jeszcze raz taka duża się w nich czuję
Ja jestem szczupła, a mimo wszystko mi się nie podobają. Wyglądam w nich jak bezdomna ![]()
Oj powiem Ci, że moja mama się przekonała do szerszych spodni, a nosi rozmiar 40/42. I wygląda w nich znacznie lepiej niż w rurkach ![]()
To trzeba się widocznie samemu dobrze czuć ![]()
Mam tak samo, niby jestem szczupła, ale jak tylko założę takie rzeczy, to od razu czuję się grubsza i jakoś… bezkształtna
Zaraz mam wrażenie, że wyglądam jak w worku
Tak!! Ja też mam wrażenie, że wtedy ani talii, ani nogi, ani tyłka nie widać. Nie mówię, że każdy musi mnie oglądać, ale sama dla siebie chcę dobrze wyglądać, a w takich spodniach czuję się po prostu źle ![]()
Tak to my same chcemy dla siebie czuć się dobrze ![]()
Hihi a jakbyście miały pracę gdzie trzeba nosić portki uniformy to dopiero byłaby tragedia ![]()
Ja się nigdy nie przekonam do szerokich spodni ![]()
Miałam taką, często i tak byłam w swoich, bo roboczych zapominałam zabrać ![]()
![]()
Ładny brzuszek ![]()
No najgorzej jak jakiś strój jest narzucony z góry przez firmę i po prostu jesteś zmuszony go ubrać ![]()
Ja bym się może i bym przekonała , mam kilka par kupiłam ale zaszłam w ciążę i już w nie nie wejdę ![]()
Taki ubiór najlepszy w ciąży ![]()