Gdzie kupujecie spodnie?

W Sinsay są rurki albo lepszej jakości to Mohito też widziałam.

1 polubienie

W domu wiadomo najwygodniej w dresie😀

No najwygodniej w dresie, a macie jakieś sprawdzone dresy? Gdzie najlepiej kupować ? Takie żeby też były żeby gdzieś wyjść

Jeśli chodzi o wąskie spodnie to najczęściej kupuję w Zarze, chociaż mam wrażenie, że u nich jest jakaś dziwna rozmiarówka, więc najlepiej przymierzyć.
A poza Zarą to często kupuję w lokalnych sklepach, bardzo fajne i często niepowtarzalne ubrania można dostać w takich miejscach!
Ja ogólnie lubię szerokie spodnie, ale nie zawsze do każdej stylizacji one pasują, więc fajnie mieć i szerokie i wąskie w szafie. :grinning:

Kiedyś chodziłam dużo w dzwonach. Teraz jakoś mi nie leżą mimo że nie najgorszej w nich wyglądam hahahha

W Stradivarius są fajne spodnie, i jest opcja spodni dla wysokich czy niskich. Jakosciowo też super :slight_smile:

Ja lubię jegginsy z Sinsaya, ale fakt że szybko się zużywają. Ostatnio kupiłam parę i wiadomo jak to przy dziecku, kilka razy musiałam coś tam zrobić na kolanach i już są na tych kolanach przetarte. Z drugiej strony kosztowały groszę, więc nie szkoda wyrzucić jak się zużyją już całkiem.
Jeśli zależy Ci na jakości to ja bym szukała w sklepach takich jak Levis, Big Star. Tam jest mnóstwo modeli. Może i trzeba dać kilka stówek, ale takie jeansy powinny wystarczyć na długo.

1 polubienie

Kompletnie zapomniałam o istnieniu big star i odblokowałaś mi to :rofl::rofl:chyba dzisiaj polecę :rofl:

1 polubienie

Big Star są niezniszczalne chyba. Ale one mają taki gruby dzins tylko zależy kto co lubi

Tak, nie są to zbyt elastyczne jeansy ale za to bardzo trwałe.

1 polubienie

Właśnie chodzi mi o takie, żeby były tylko na zakupy, czy jakieś wyjście do znajomych. Człowiek wiecznie w dresie lata, a chciałoby się czasami wyglądać :rofl::rofl:

No tak ja też lubię mieć coś jednego ale lepszego. Jak chcesz wyglądac inaczej niż dresie to kieckę sobie kup :crazy_face::wink:

Też mam, ale nie zawsze mam ochotę golić nogi :rofl::rofl:

Jak to mają być jeansy na takie wyjscia, to myślę że taka jedna para porządnych spodni z big stara się nada :blush:

Ooo znam ten ból :rofl::rofl::rofl: też tak mam ale ja na szczęście mam cienkie i jasne włoski i żeby było je tak bardzo widać to musiała bym z 2 miesiące nie golić haha

Wiesz co, ja jestem blondynką i generalnie też mam jasne i cienkie, ale od jakiegoś czasu rosną mi takie pojedyncze czarne włosy :rofl:
Strasznie się rzucają w oczy :rofl:
Większość czasu mnie to tam nie obchodzi, ale czasami kobita wiadomo, że chce sama dla siebie wyglądać :rofl:
Poza tym sukienkę się najlepiej ubiera dzień po goleniu nóg. Jak się położę taka gładka po goleniu w świeżą pościel, nabalsamowana, to rano aż się wstaje z myślą którą kieckę wybrać :rofl::rofl:

1 polubienie

Odświeżam wątek, gdzie kupujecie jeansy? W sklepie, w którym ostatnio kupowałam, teraz mają same szerokie, a ja ich nie lubię. Do tego mam długie nogi, więc znalezienie idealnych jeansów to dla mnie wyzwanie ;/

Nie pocieszę cię, ale ja idealnych nie znalazłam do tej pory :rofl::rofl::rofl:

Kiedy ta dziwna moda się skończy :rofl: :rofl: :face_with_peeking_eye:

Też za tym czekam :rofl::rofl: kupiłam jedne szersze, bo akurat w miarę dobrze w nich wyglądałam, ale jednak zdecydowanie bardziej wolę skinny jeans