W Sinsay są rurki albo lepszej jakości to Mohito też widziałam.
W domu wiadomo najwygodniej w dresie😀
No najwygodniej w dresie, a macie jakieś sprawdzone dresy? Gdzie najlepiej kupować ? Takie żeby też były żeby gdzieś wyjść
Jeśli chodzi o wąskie spodnie to najczęściej kupuję w Zarze, chociaż mam wrażenie, że u nich jest jakaś dziwna rozmiarówka, więc najlepiej przymierzyć.
A poza Zarą to często kupuję w lokalnych sklepach, bardzo fajne i często niepowtarzalne ubrania można dostać w takich miejscach!
Ja ogólnie lubię szerokie spodnie, ale nie zawsze do każdej stylizacji one pasują, więc fajnie mieć i szerokie i wąskie w szafie. ![]()
Kiedyś chodziłam dużo w dzwonach. Teraz jakoś mi nie leżą mimo że nie najgorszej w nich wyglądam hahahha
W Stradivarius są fajne spodnie, i jest opcja spodni dla wysokich czy niskich. Jakosciowo też super ![]()
Ja lubię jegginsy z Sinsaya, ale fakt że szybko się zużywają. Ostatnio kupiłam parę i wiadomo jak to przy dziecku, kilka razy musiałam coś tam zrobić na kolanach i już są na tych kolanach przetarte. Z drugiej strony kosztowały groszę, więc nie szkoda wyrzucić jak się zużyją już całkiem.
Jeśli zależy Ci na jakości to ja bym szukała w sklepach takich jak Levis, Big Star. Tam jest mnóstwo modeli. Może i trzeba dać kilka stówek, ale takie jeansy powinny wystarczyć na długo.
Kompletnie zapomniałam o istnieniu big star i odblokowałaś mi to ![]()
chyba dzisiaj polecę ![]()
Big Star są niezniszczalne chyba. Ale one mają taki gruby dzins tylko zależy kto co lubi
Tak, nie są to zbyt elastyczne jeansy ale za to bardzo trwałe.
Właśnie chodzi mi o takie, żeby były tylko na zakupy, czy jakieś wyjście do znajomych. Człowiek wiecznie w dresie lata, a chciałoby się czasami wyglądać ![]()
![]()
No tak ja też lubię mieć coś jednego ale lepszego. Jak chcesz wyglądac inaczej niż dresie to kieckę sobie kup ![]()
![]()
Też mam, ale nie zawsze mam ochotę golić nogi ![]()
![]()
Jak to mają być jeansy na takie wyjscia, to myślę że taka jedna para porządnych spodni z big stara się nada ![]()
Ooo znam ten ból ![]()
![]()
też tak mam ale ja na szczęście mam cienkie i jasne włoski i żeby było je tak bardzo widać to musiała bym z 2 miesiące nie golić haha
Wiesz co, ja jestem blondynką i generalnie też mam jasne i cienkie, ale od jakiegoś czasu rosną mi takie pojedyncze czarne włosy ![]()
Strasznie się rzucają w oczy ![]()
Większość czasu mnie to tam nie obchodzi, ale czasami kobita wiadomo, że chce sama dla siebie wyglądać ![]()
Poza tym sukienkę się najlepiej ubiera dzień po goleniu nóg. Jak się położę taka gładka po goleniu w świeżą pościel, nabalsamowana, to rano aż się wstaje z myślą którą kieckę wybrać ![]()
![]()
Odświeżam wątek, gdzie kupujecie jeansy? W sklepie, w którym ostatnio kupowałam, teraz mają same szerokie, a ja ich nie lubię. Do tego mam długie nogi, więc znalezienie idealnych jeansów to dla mnie wyzwanie ;/
Nie pocieszę cię, ale ja idealnych nie znalazłam do tej pory ![]()
![]()
![]()
Kiedy ta dziwna moda się skończy
![]()
Też za tym czekam ![]()
kupiłam jedne szersze, bo akurat w miarę dobrze w nich wyglądałam, ale jednak zdecydowanie bardziej wolę skinny jeans