Gdzie kupujecie gry dla dzieci

Nie mam w sumie jednego sklepu, jest ich wiele - bonito, czasem smyk i empik- potrafią mieć duże promocje.  Często dobrze jest zaglądać na strony konkretnych wydawnictw:

https://egmont.pl/Gry-planszowe/Gry-dla-dzieci,267269,k.html

Zobacz sobie stronę wydawnictwa Egmont. OBecnie mają bardzo wiele dobrych promocji na gry planszowe, tak wiec warto jest skorzystać oraz kupić dla dzieci prezenty ( myślę, ze warto jest zamówić maksymalnie w ten weekend tak aby doszły przed świętami). 

Gdzie kupujecie gry? Chodzi mi o sklep internetowy z dobra cena i jak najwieksza oferta tak aby placac za jedna przesylke mozna bylo kupic to co chcemy w jednym miejscu. Moze jest jakis sklep z ksiazkami i grami?

Od niedawna kupuję w sklepie hapini.pl

Polecam taniaksiażka oraz dyskont arosa. :) często też szukam na allegro u jednego sprzedawcy.

ja zazwyczaj jak szukam jakieś gry czy ksiażki tak jak w ostatnim czasie, to czesto zagladam na ceneo;) bo tam ceny różnie sie zmieniają;) ii nie zawsze wychodzi najtaniej tam gdzie np. kupowałam ostatnio;) 

z ksiażek to najcześniej bonito, dobre ksiażki, nieprzeczytane, czasami w smyku coś zamówie jak mają dobrą promocje;) ale tak jak pisze zaleznie od aktualnej ceny;) bo czasami to w przeciągu jednego dnia potrafi sie cena zmienić;)

Ja zwykle stacjonarnie . W empiku jest ogromny wybór. Ale w takich hipermarketach np Auchan też jest z czego wybierać 

Ja ostatnio wybrałam się do empiku, ale jak zobaczyłam u nas tą kolejkę przed sklepem - kilkanaście osób przez ograniczenia, to zrezygnowałam i zamówiłam właśnie online. Choć przyznam, że wolę coś obejrzeć, sprawdzić, dotknąć. 

W auchanie czy Carrefourze można utrafic niezle promocje ;) mamy sporo książek z tamtad w dobrych cenach a takie które bardzo często były czytane ;) np. Cudaczek czy przyrody słonia Benjamina;)

Warto kupować przez internet z odbiorem osobistym lub na allegro tam mają konkurencyjne ceny i nawet sklepy się wystawiają 

A kupowałyście kiedys  na olx? Czesto ludzie pozbywają się niezłych perełek za bezcen ;)

Nie wiem nie czytaja bądź nie wiedzą co mają  za skarby;)

Zdazylo mi się kilka razy kupic wieksza ilość książek za bezcen ;)

Aniska ja kupowałam książki na olx. Czasem się kupi coś tak tanio, a wygladają jak książki mojej córki po tygodniu użytkowania 

Polecam popatrzeć na vinted. 

Ja kupiłam kocia kicia 4 zł za sztukę Takze sie opłaca. Jedna Oabi sorzedahe bardzo tanio i to różne rodzaje 

Ja książeczki kupowałam na olx . Warto szukać bo często ktoś sprzedaje w dobrej cenie 

MOnia a one normalnie nie kosztują 7zł  ? bo mi się wydaje, że w tej cenie gdzieś widziałam, więc w sumie to żadna różnica  cenowa 

Maziulek potygodbiu wyglądają tak źle?

Ja zamawialam Franklina z tych książek młodszych to przyznam ze kilak moze bylo w gorszym stanie ale było ich w pakiecie chyba około 20sztuk wiec jie narzekałam;) potem juz były książki dla przedziału wiekowego 6+ wiec juz  młodzieżówka;) wiec były jedynie poszerzałe w tym wieku to z czytaniem u dzieci roznie wiec książki jak nowe;)

Aniska tzn jak ja zamawiałam to córka miała 2 lata i jej nowe po tygodniu wygladają tak jak używane , więc po co było kupować nowe  jak można używane i wyglądały tak jak jej po tygodniu użytkowania. To chciałam napisać :D 

Czyli wychodzi na to że korzysta z wiedzy zawartej w książkach;)

Ja teraz prezenty dla dzieci z rodziny zamawiałam głównie w smyk też gry kupiłam w marketach bo akurat znalazłam taniej

Teraz na wyprzedażach to mozna cos tam na jakąś okazje utrafic urodziny czy inna okazje ;) Ja zamawialam z allegro glownie na szybko ;( zawsze duzo wcześniej sobie paczki organizuje w tym roku za dużo się działo;) i święta były na późniejszym planie. 

Teraz są wyprzedaże ubranek w pepco byłam sprawdzić i kupiłam 3 pack za 10 zł.