Gdzie kupić sukienkę na wesele

Ja zwracam dlatego od razu, bo na bank bym o czymś zapomniała i jakby mi się przypomniało, to byłoby już po terminie :rofl:

Mam podobnie , ostatnio często mi mija termin zwrotu i jest lipa później

Dokładnie ja tak samo , zawsze otwieram paczkę i od razu ją pakuje jak coś mi nie pasuje

Też tak mam i teraz na vinted się z tym bujam sprzedać się nie da :wink::face_with_hand_over_mouth:

No dlatego najlepiej od razu oddać, żeby dostać tą samą kasę

Tak samo robię. Od razu dom paczki zwrotnej i wysyłam

No właśnie mega słabo :confused:

I tak pisałam i do dziś się nie zabrałam , trzeba już dziś ostatecznie bo przepadnie :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja zaraz też tak będę się bujać , do dziś mam kilka paczek do odesłania . Zawsze na ostatnią min wszystko robię :rofl::rofl:

Dlatego trzeba od razu robić, ja tak kiedys sukienki nie oddałam i nie moge jej sprzedać i tak sobie leży w szafie

Szkoda potem tych pieniędzy

Taka tak dzięki forum sobie dziś przypominałam i już mam zgłoszony zwrot :rofl:

No to elegancko :smiley:

Ratunek na każdą sytuację :smile:

No widzisz jakie jesteśmy pomocne :rofl::rofl:

1 polubienie

Forum zawsze przydatne :rofl:

1 polubienie

Wy mi na pewno doradzicie !
Jutro jadę na slub. Sam slub. To nikt z rodziny.
Mam atopowe zapalenie skory i aktualnie z dloni przerzucilo sie na nogi i mam na lydkach czerwone plamy wiec na szybko potrzebowalam kupic sukienke maxi.
Na szczescie sa wyprzedaze. W sinsay byla taka i teraz sie zastanawiam czy moze byc… ja we wszystkim wygladam jeszcze grubo :see_no_evil:
Maz mowi ze jest dobrze, no ale pewnie chce byc mily

2 polubienia

Generalnie jak dla mnie bardzo fajna, nie jest zbytnio strojna, ale letnia, w sam raz na taką pogodę i na okazje w sumie też pasuje.
Moim zdaniem wyglądasz w niej dobrze, ten złoty sandalek śliczny! :heart_eyes:

Według mnie też wyglądasz dobrze . Ważne też aby samemu się dobrze czuć , ja tak mam muszę sama się dobrze czuć żeby coś ubrać

On jest taki Bling Bling rozowe zloto, wiec w sumie pasuje idealnie. Chyba czuje sie w niej dobrze, na pewno lepiej niz w innych ktore mierzylam

1 polubienie