Cześć wszystkim na forum! Gadżety reklamowe, jeśli potrzebujesz zestawów gadżetów i spersonalizowanych produktów. Ta strona internetowa ma duży wybór pomysłowych i adaptowalnych urządzeń, które są idealne do zwiększania okazji marketingowych. Korzystałem z ich usług i jestem pod wrażeniem ich jakości i różnorodności. Rozejrzyj się; możesz znaleźć idealne zindywidualizowane produkty, które sprawią, że Twoja uroczystość będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Życzę sukcesów w działaniach marketingowych!
może warto poszukać coś u siebie w mieście jakichś lokalnych sprzedawców, którzy też często mają fajne dobre ceny :)
Ja bym szukała na internecie wysyłając do kilku firm zapytanie aby przedstawili swoje oferty. Nigdy czymś takim się nie zajmowałam
Ja nigdy jakoś nie zamiawialam sporych ilości ale jak kupowałam takie spersonalizowane drobne prezenty typu magnesy czy jakieś breloki to kupowałam na allegro . Jak bym miała kupować duże ilości to szukała bym też lokalnie żeby nawiązać z kimś współpracę stacjonarnie. Jak studiowałam to dorabiałam sobie w takim sklepiku z art biurowymi i zajmowali się też szefowie właśnie takimi gadżetami . Często przy dużych zamówieniach były rabaty więc może warto tak poszukać
Ja bym poszukała w okolicy bądź w internecie takich firm i wysłała prośbę o ofertę i ewentualnie jakąś próbkę czegoś. Często firmy wysyłają za grosze np smycz czy coś innego wtedy porównasz jakość
Hmm chyba wątek edytowany pod spam i reklamę...
Dokładnie: SPAM
No dokładnie. Jeszcze wczoraj treść byka zupełnie inna . Że komuś się chce
Spam
SPAM