Ja też zawsze wolę AGD z lidla
Ja gdyby nie mąż to nie kupiłabym nigdy ani w lidlu ani w biedronce żadnego sprzętu. Nie wiem czemu, ale miałam takie uprzedzenie.
Teraz w sumie też jak coś szukam, to byle w jakimś sklepie z elektroniką. Jakieś mniejsze rzeczy zdarzy mi się tam kupić, jak właśnie ten toster
Ja rowniez wole AGD z Lidla. Wedlug mnie ma swietna jakosc w stosunku do ceny. Mam tez Lidlomixa i jestem z niego bardzo zadowolona
Też mam lidlomixa i jestem bardzo zadowolona
Ale ogólnie lidlowskie sprzęty nie są złe nie tylko AGD. Seria parkside też jest dobrej jakości w stosunku do ceny
Tak, mój mąż też nazbierał kilka narzędzi i działają bardzo dobrze
My kupiliśmy blender kielichowy z biedronki i działał jeden dzień…więc też wole z Lidla albo Action
Narzędzia są bardzo fajne z Lidla potwierdzam
Dokładnie
Nie trafiły mi się buble z biedronki jednak zdecydowanie AGD wolę szukać w Lidlu. Jakieś zaufanie większe mam do Lidla
Apropo sprzętów z biedronki , mąż wczoraj za parę złotych kupił synowi . Matko kochana jak on piszczał z radości . Popcorn robi się dosłownie w moment bez żadnego tłuszczu soli . Palce po jedzeniu czyste a nie takie tłuste jak po popcornie z mikrofali .
Też to widziałam, i sie nad tym zastanawiałam
Koleżanka z pracy to ma i mówi że jest super i szybko robi popcorn. I jak się chce to tam ma górę moNa dać jakieś masło podobno
Jest super , jeśli ktoś lubi słony popcorn to fajnym rozwiązaniem będzie masło w spreju i na to sól bo inaczej sól się nie trzyma popcornu
Nie wiem bo w instrukcji jak czytałam to było napisane żeby upewnić się że ziarna popcornu są dobrze wyschnięte
Też to widziałam i się zastanawiałam, ale nie jemy aż tak często popcornu i tylko by się u mnie pewnie po czasie zagracił
Na dzień dziecka w sam raz
Mamy w domu projektor w salonie a starszak uwielbia robić kino !
Na dzień dziecka super upominek
super pomysł
Noo to faktycznie kino domowe, fajnie