Fotoksiążki

my ostatnio wygraliśmy foto książkę z gerbera :wink:

Basia jak już ją masz to się pochwal :slight_smile:

Basia no to gratulacje :slight_smile:

Fotoksiazka to wspaniała rzecz, zwłaszcza jak się doda opisy zdjęć, ale trzeba uważac skad się zamawia, ja zamówiłam raz z gruponu i wyszły ciemne, brzydkie zdjęcia, z ato z empiku choć cenowo drozej, zdjęcia wychodzą boskie. Dobrze najpierw sprawdzic opinie o sklepie i jakości fotoksiązek.

mi udało się wygrac kupon i za fotoksiązke zapłaciłam 1zł :slight_smile:
jest to super opcja, inny album ze zdjęcimi niz tradycyjny. jednak uważam, ze jest to dosyc drogi zakup…ale też wygodniejszy- np nie trzeba zaswac do fotografa aby wywołac zdjęcia :wink:

Zamówiłam fotoksiazke na roczek dla córki , świetna sprawa . Wolę tradycyjny album ale taka książka też ma swój urok.

zrobiłam fotoksiążkę w Fotojokerze miałam niestety na to niewiele czasu bo musiałam wykorzystać kupon który dostałam podczas kupna aparatu i zostało tam chyba 6 dni :frowning:
Więc zdjęcia dobierałam trochę chaotycznie, polecam Wam więc zanim w ogóle zaczniecie projektować książkę, utworzyć folder ze zdjeciami które mają się tam znaleźć.
Starannie przejrzanymi, ostrymi, dobrze wykadrowanymi, bo potem każde niedodciągnięcie widać na stronach książki.
Pośpiech nie jest dobrym doradcą przy projekcie :wink:
W mojej książce są na początku kolaże a na koniec wielkie zdjęcia na całą stronę i pięknie wygladają pomimo bałaganu.

Również polecę duże całe zdjecie dziecka na okładkę książki bo potem można sobie ją postawić jak ramkę :slight_smile:

Mojej córce zamówiłam taką fotoksiążkę a właściwie fotobajkę na 3 urodzinki.Był to bardzo trafiony prezent.W tej książce były opowiadania o zwierzątkach(gdyż taką wybrałam) o imieniu naszego dziecka i zdjęcia( np. wśród kotków była umieszczona główka dziecka).Córka gdy była starsza pytała jak to jest zrobione,że np. siedzi na gęsi czy dotyka słonia.
Naprawdę polecam.Cena takiej książki to 30-40 zł.

Nie zamawialam książki w fotojoker lecz na allegro i nie miałam terminu realizacji kuponu. Projektowalam książkę miesiąc i nie było problemu. Jakość wykonania była świetna.

Rewelacyjny pomysł!!!Ja zamierzam zamówić taką foto książkę córeczce na roczek, aby zawierała najważniejsze wydarzenia, opisy i daty. Sama posiadam taką foto książkę ale ze ślubu :wink: bardzo sobie chwalę taką formę albumu- super pamiątka i zdjęcia się nie gubią :wink:

My mamy taką fotoksiążkę zrobioną na roczek dla Zuzi a właściwie troszeczke po roczku i obejmuje ona cały etap pierwszego roku życia. Zrobił ją chrzestny małej który jest fotografem. Książeczka jest super i teraz chcemy podobną zrobić Fabiankowi tylko czekamy na wuja który jest za granicą bo On jest już fachowcem w tej dziedzinie.
Osobiście polecam wszystkim taką fotoksiążkę to naprawdę super pamiątka

Wykonanie takiej książki jest bardzo proste. Wystarczy tylko mieć pomysł i odpowiednią ilość zdjęć. Do tej pory robiłam 2 takie książki i efekt był super.

Właśnie przyszła do mnie fotoksiążka z myselfbook w którym umieściliśmy zdjęcia z wyjazdów z naszymi dziećmi. Jestem w szoku ale to fajne. Chyba mam koncepcje na kolejne z narodzin, roczka itd. To zupełnie inna forma niż przechowywanie zdjęć na kompie. Podoba mi się.

Z Emik Foto zamawiamy fotoksiążki- to groszowe prawy, 30 zł za książkę formatu A4.
Liczba zdjęć różna - zależy po prostu od tego, ile aktualnie mamy wybranych zdjęć.
A nowe albumy robimy najczęściej raz na 1-2 lata. Po prostu wszystko zależy od tego, co się aktualnie dzieje i czy w ogóle cokolwiek się dzieje.

Ja również mam fotoksiazke i fotokalendarz z empikfoto.pl i jestem mega zadowolona z jakości. Bardzo fajnie i estetycznie wykonana praca.

Do takich rzeczy polecam stronę: colorland. Robią super fotokalendarze i fotoksiażki. Nie trzeba ściągać żadnych programów. Mają też fajne tła i wzory. Korzystam z ich produktów od kilku lat i jeszcze nigdy nie trafił mi się trefny produkt.

Patrzcie Empik Foto - pisałam już nieco wyżej jak to wygląda.’
Oni mają naprawdę tanio i naprawdę można trafić całkiem fajne okazje.
Ogólnie sama książka jest tania, ale wymaga poświęcenia trochę czasu na dopasowanie zdjęć i wprowadzenie tego wszystkiego do samej książki :wink:

A z jakiej strony najlepiej korzystać i żeby było tanio bo planuje na chrzest takie coś zrobić

Mamy już kilka fotoksiążek w domu.
Kupujemy je zamiast albumów - po prostu zajmują mniej miejsca, wygodniej się je ogląda, nikt nie wyciąga fotek no i kosztują dużo mniej. Pewnie na Black friday Empik Foto też odpali jakąś promocję, ale akurat nie mam dostatecznej ilości fotek, żeby coś wywoływać.

ja właśnie widziałąm promocje na empikfoto na te fotoksiążki ale zabieram się już za nie od dwóch lat i zawsze kalendarz zamówię a książki nie zdąże zrobić i to tak…ale mam jedną w domu, która dostaąłm w prezencie i faktycznie jest to fajna sprawa. zdjęcia nie wypadają nie niszczą się ;)))