Próbowałam używać wiel butelek i skoczków uspokajających niestety wszystkie firmy nie sprostały wymaganiom mojego syna, każde wypluwal. Dopiero produkty lovi przyniosły nam oczekiwaną ulgę. Dziękujemy serdecznie ![]()
Bardzo dziękujemy za miłe słowa
Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Pani wymagania - bardzo się staramy ![]()
Andzelika.Mielnicka możesz zamieszczać swoje doświadczenia z produktami LOVI w zakładce Opinie testerów.
Ja tez uwielbiam smoczki są takie piękne mamy folky mocny róż chciałam do tego kubek 360 stopni ale u nas w mieście są tylko chłopięce wzory i taki nabyliśmy mamy miętowy z wasami
na początku mała się wściekła bo chciala żeby jej odkręcić ze tak będzie pić A teraz już sobie świetnie radzi
Dodałam zdj do komentarza i nie wiem czemu nie wyświetla
przy pierwszej córce też miałam produkty Lovi i Canpol obie firmy super
do dziś moja 4l. pije z butli ale tylko kakao, nie moge jej odzwyczaić
Ja mam laktator ręczny Medical z LOVI i.jest naprawdę wspaniały i bardzo ale to bardzo mi się przydał już od samego porodu. Łatwy w obsłudze z pojemna butelka i można go rozkładać na części podczas mycia i wyparzania. Wiele razy mnie uratował np na weselu czy jakimś wyjściu. Jest niezbednikiem w mojej torebce ![]()