zamarancza właśnie Sparks jest taki lekki do czytania stopniowo coś się zaczyna taki już ma sposób pisania przeczytałam wszystkie jego książki i każda jedna jest taka lekka
Dziewczyny polecam film " Tully " z tego roku
Chwyta za serce poniekąd nasze życiowe klimaty
Dziubus ciekawie się zapowiada trochę przypomina mi film “niania mcphee”
Pati “Tully” to dramat
Moje nie dopatrzenie
Mnie się dobrze czytało dziewczynę z pociągu (w ciąży)
dziubus2016 fajny zwiastun, super się zapowiada ten film Można go gdzieś obejrzeć online?, bo w kinach już go nie grają.
Co do fajnych filmów, to ja uwielbiam dramaty, thrillery takie trzymające w napięciu, niekiedy przerażające Bardzo ciekawy film, który Wam mogę polecić to: Połączenie (2013) , 3096 dni (2013), Błękitna laguna (1980), Milczenie owiec (1991), Dziewczyna z sąsiedztwa (2007)- nie pomylcie tego tytułu z komedią, bo ten film to dramat, thriller, kryminał. Serdecznie polecam te filmy, są naprawdę warte uwagi, jak na razie nie mogę sobie przypomnieć więcej tytułów. Jeśli jest tu jakaś fanka dramatów, thrillerów trzymających w napięciu, to bardzo proszę o podsunięcie mi jakiś ciekawych filmów do obejrzenia
Wczoraj zaczęłam oglądać serial Syrena na HBO 3 - bardzo fajny:), a ostatnio byłam tez w kinie na Mamma mia 2, jeśli komuś podobała się pierwsza część to zdecydowanie polecam :).
Dziewczyny ja ostatnio trafiłam na cudowną książkę: “Jeździec miedziany”. Ma prawie 1000 stron, ale wciągnęłam ją w 2 dni Okazało się, że to jest pierwsza część cyklu, który składa się z 3 książek, więc po skończeniu od razu rzuciłam się na drugi tom, a teraz czytam trzeci
Drugi i trzeci jest taki w miarę, ale pierwszy polecam bardzo:)
Paulina film “Tully” jest na zalukaj.pl jak masz konto to spokojnie obejrzysz
Pcheła też uwielbiam tą serię ogólnie Simons bardzo fajnie pisze książki i szybko się czyta pomimo małych liter , mi najbardziej podobała się pierwsza część chociaż druga i trzecia część też miały coś w sobie nie było to takie nudne jakby się mogło okazać, że dalsze losy to już będzie takie naciągane a jednak nie . Aż chyba przeczytam sobie jeszcze raz , bo dawno czytałam i tak sobie przypomnę twardą Tatianę i Aleksandra
Ja się zakochałam w tej serii i wiem, że mojej babci się spodoba, więc jej będę kupować na prezent
Pierwszy tom - mega. Drugi - mniej mi się podobał, ale też super. Trzeci tom - początek taki nijaki, ale potem się rozkręciło i wciągnęło
Pcheła dokładnie pierwszy tom bym najlepszy , ale po mino że 2 i 3 tom nie był już taki miał coś w sobie co też wciągało
Mogę się założyć , że jak babcia lubi czytać na pewno jej się spodoba w biedronce była cała seria po 45 zł może uda się jeszcze kupić
ooo… nie wiedziałam. Zresztą mi ciężko kupować książki w biedronce Zawsze mąż zagląda przez ramię
Ale w księgarni internetowej widziałam po 25 zł szt, więc też nienajgorzej
Pcheła zobacz na taniaksiążka.pl albo na aros.pl ja tam zawsze kupuję Może w pakiecie kupisz taniej w jakieś księgarni czasami też się tak zdarza
dziubus obejrzałam film który poleciłaś “Tully” szczerze trochę mnie zawiódł może dlatego że lubię jak coś się dzieje w filmie , jakoś mnie nie powalił , no ale nie wszystkim może podobać się to samo
Z polskich seriali to oglądam od lat “Na dobre i na złe” więc ten serial polecam.
Moje ukochane filmy, które zawsze podnoszą mnie na duchu to wszystkie cześci “Bridget Jones” oraz dwie części filmu “Sex w wielkim mieście”. Polecam również serial ;-). jeśli chodzi o książki, to jestem wielką fanką Agaty Przybyłek.
Mój serial to na wspólnej I programy rozrywkowe typu Agent, Azja Express
też się zabierałam za Tully, ale finalnie odpuściłam bo uznałam, że całą fabułę mam na co dzień
Mnie się poobał American assasin, jest też druga część.