Chciałabym przetestować sobie działanie feromonow. Od razu zaznaczam ,ze nie jestem do nich w 100% przekonana i wiem, ze może byc to ściema ale po prostu ciekawi mnie czy może mieć to wpływ na inne osoby. Szczególnie, ze przeczytałam sobie ostatnio kilka ksiązek Lwa starowicza i on twierdzi, ze dzialanie jest.... No i skoro ekspert tak twierdzi to coś w tym musi być. Co byscie zaproponowali? Czy jest tutaj osoba, która miała już do czynienia z takimi środkami?
Feromonów jest wiele i są dedykowane dla róznych osób, Niektóre bardziej społeczne, niektore na podryw Niektóre dla młodszych osób, niektóre dla osób w średnim wieku. Tak naprawdę warto jest przetestować kilka rodzajów. Celuj jednak w te droższ, bo te tanie z allegro to są nic nie warte. Do codzinnego użytku polecam Love Desire.
Ewentualnie mieszanka. Love Desire są niezłe, chociaz w połączeniu z Pheromone essence daja o wiele lepsze działanie ( w tym przypadku zmniejszasz dawkę obu feromonów o połowę - szczególnie trzeba uważać z pheromone essence bo obecnie są to jedne z mocniejszych feromonów jakie mozna dostać, o ile nie są najmocniejsze).
Jakie efekty, zmiany są po używaniu takich sztucznych feromonów?
Tak jak tutaj piszesz trzeba uważać. Jeśli wylejesz na siebie zbyt wiele feromonów to wywołasz efekt niezamierzony i negatywny. Zbyt duza ilość takich środków potrafi odpychać od nas drugą osobę. Autorka jest osoba początkującą tak więc nie wiem czy dobrze jest jej doradzać kombinowanie z mieszaniem, bo jest to rozrydka dla osób doświadczonych w temacie feromonów. Na razie polecałbym wypróbowanie sobie wspomnianych love desire z uwag na to, ze trudno sobie tym zrobić krzywde. Poza tym jesli chodzi o mnie to zebrałem za nie najwięcej komplementów o zapach (w porównaniiu do innych feromonów jakie używałem).
Mieszkam aktualnie we wrocku tak wiec nie wiem czy jest tutaj jakieś miejsce stacjonarne, w rossmanie i tego typu drogeriach nie widziałem feromonów. Nie wiem czy można zamówić próbki. Musisz zaryzykować. Są do zamówienia w sieci w dwóch wersjach. Zwykłej oraz w wersji premium ale polecam tę drugą bo ma w sobie wiekszą dawkę feromonów.
Uważacie ze to działa?
Bo ja kiedyś kupiłam 2 i żaden nie działał :D
ja mysle ze nie na kazdego dzialaja ale dzialaja :D kupilam 2 rozne jak chcialam poderwac obecnego partnera :D jedne byly srednie drugie rewelacja :D kupilam na roznych stronach w roznych cenach bo chcialam testowac :D
kwintesencjasmaku a ktore byly ok polecisz je?
pozwole sobie sie wtracic.. ja kupilam te https://superlove.pl/afrodyzjaki-i-feromony/feromony-dla-kobiet/magnetifico-pheromone-seduction-pro-women-2ml i sa rewelacyjne :)
Na mnie działają feromony działają pobudzająco . Lubię perfumy z feromonami lepszych marek jak Versace Chanel itd
Ja jakiś czas temu sprawiłam sobie perfumy Love & Desire - z ciekawosci poniewaz koleżanka sobie chwaliła :) I faktycznie moje wrażenia sa bardzo pozytywne. Faceci zwracają na mnie większą uwagę. Szczególnie koledzy z pracy ciągle się podlizują ;) Tak wiec dziewczyny jeśli macie okazję aby przetestować to warto ! :)
Ja miałam kiedyś i nie zauważyłam różnicy:p
Nigdy nie używałam, ale czytałam, że feromony działają nie tylko w celu zdobycia faceta, ale też wtedy gdy używają je osoby idące np. do wymagającego szefa na trudną rozmowę. Zapach feromonów ma powodować, że szef ma być do takiej osoby lepiej nastawiony i być pod wpływem feromonów w łagodniejszym nastroju. No i zamówiłam sobie Love Desire o jakim tutaj piszecie, w tym tygodniu maja do mnie przyjść i zobaczymy czy rzeczywiśćie tak jest czy jest to jedynie ściema.
Ja nie wierzę w ich działanie.
to ja jestem mega działania na rozmowach z szefem :d
Mazia chyba będę musiała kupić:D
O ile faktycznie feromony działają na szefa ;)
haha :) o działaniu na szefa nie słyszałam. Ale jeśli istnieje coś takiego to biorę w ciemno :D
Ja biorę specjalne tabletki - feminam libido co prawda one są na zwiększenie libido ale zauważyłam ze odkąd je zaczęłam stosować zainteresowanie ze strony mężczyzn wzrosło i to znacznie. Być może maja one jakis wpływ na wydzielanie tak zwanych feromonów ?.