Faworyci z show biznesu

Dziewczyny , tak wczoraj go zobaczyłam i od razu pomyślałam, że muszę go tu do Was wrzucić ,on jest moim top number one od dłuższego czasu , ale wczoraj jak leżałam tak się przewrociłam jak zobaczyłam go w nowej odsłonie h
ahahhaah :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Poznajecie tego pana :joy::joy: ?

Macie swoich ulubieńców :crazy_face:???

Danutka, wez, wlasnie w pracy z niego mamy polewkę😁

Hahaha no potrafi człowiekowi zrobić dzień hahahah

no on jest dobry haha

Masakra jakaś jak można z siebie dla kasy takiego idiotę robić :rofl::rofl:

Wiecie co ? Dla mnie juz wiekszosc to debile… serio. Te celebrytki z insta czy tik toka, wszyscy sie nimi zachwycaja a trociny w glowie… ich sie nie da sluchac. Ogladac tez nie. Jeszcze przed chwila wszedzie byla Wieniawa, ktorej osobiscie nie potrafilam polubic. Pozniej Socha i szal na nia wszedzie ale tą akurat lubie za naturalnosc. A teraz ? Zewszad wyskakuje Kaczorowska i o zgrozo ta z google box co wszystko se zrobila i celebrytka wielka… staram sie nie sledzic i nie wchodzić w artykuly z celebrytami tego pokroju, bo im wiecej klikniec tym wiecej maja hajsu i robia i mowia wieksze glupoty.
Cenie ludzi takich jak np Martyna Wojciechowska, a o niej za bardzo sie nie rozpisuja, bo ona ceni swoje zycie prywatne, jest inteligentna babeczka.

Ja też mało celebrytów znam, moje znajome na mnie mówią boomer, chociaż jesteśmy w tym samym wieku, a mnie najzwyczajniej w świecie to po prostu nie obchodzi :rofl::rofl:
Jak nie lubię influencerow z tik toka tak bardzo mocno kibicowałam Zosi Skubis - 19 latka, która zdobyła niedawno Mount Everest, do tego na całą wyprawę zarobiła sama z różnych współprac etc, a koszt takiej wyprawy to ponad 300 tyś. Też nikt o niej nie mówił w mediach, a jest chyba najmłodsza Polka, która tego dokonała…

No Teraz jest moda na bycie influencer em
I dla zasięgów każdy zrobi co mu tylko karzą

Tak byle były osiągi i lajki

taaa. :wink: ważne ze w portfelu się wszystko zgadza :rofl: :rofl: :sweat_smile:

1 polubienie

Mam to samo też tak uważam kto większego idiotę z siebie zrobi ten ma więcej kasy no po co tak. Ja jeszcze Prokopa lubię i Chylińskanic nie udają są sobą

1 polubienie

No i oczywiscie Wellman ! Szczera do bolu. Prawdziwa. Bez blaznowania.

Nie wiem jak ludzie tak mogą, własnym wizerunkiem się ośmieszać tylko dla zasięgów

Żyję pod kamieniem, kojarzę go tylko z nazwiska i tyle. Swiat celebrytów mnie wgl nie interesuje. Ja nawet tv za bardzo nie oglądam. No cóż… podobno mam zaburzenia integracji sensorycznej, także im mniej bodźców tym czuję się lepiej :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

O tak ta to jest lux babka

O hej Mamo Małej Majki ,daaawno Cię tu nie było :slight_smile:

O tak Prokop, Chylińska, Dorotka sa super:)
Za kasę to wiele ludzi zrobi z siebie cudaków wystarczy nawet spojrzeć nawet na niektóre seriale typu dlatego Ja ,trudne sprawy i już gwiazda się rodzi :wink:

Jak się kasa zgadza to zrobią wszystko , ważne żeby się klikało …

Tak dlatego ja nie klikam :rofl::rofl::rofl: nie będą zarabiać dzięki mnie :rofl::rofl:

Ja czasami lubię pooglądać tych wariatow :rofl::rofl::rofl: