Ekspres do kawy w biurze

Może Tchibo Coffee Service? 

https://www.tchibo-coffeeservice.pl/asortyment/ekspresy/

Firma zajmuje się dostarczaniem modeli ekspresów do biur. Mam od nich ekspres w biurze dla siebie i dla klientow (dzięki temu mogłam sobie odpisać od kosztow). 

Ekspres jest bardzo prosty w obsłudze nawet dla osoby starszej. Bardzo fajna opcja możliwości regulacji mililitrów robienia kawy. Cappuccino genialne łatwo się czyści. Kawa bardzo dobrze smakuje. 

Szukam rekomendacji na ekspres do kawy. Kupuje do mojego niewielkiego biura i zastanawiam się na co powinnam zwrócić uwagę przy wyborze :) 

Mamy saeco bArfzo polecam duży wybór kaw :)

W domu mam Philips Latte Go 5000 i mega go polecam!

Przede wszystkim system mleczny to karafka którą się rozbiera i myje ręcznie lub w zmywarce. Nie ma tych wężyków.

Można używać swojej ulubionej kawy sypanej jak i kawy w ziarnach.

Czyszczenie ekspresu czy odkamienianie mega proste. No i ładnie wygląda moim zdaniem.

To ja się podepnę bo tez szukam jakiegoś dobrego ;) 

podobno de longi zwija interes wiec tych expressów teraz bym nie kupowała. 

Ja polecam siemens eq 6, dla mnie zaletą jest brak osobnego pojemniczka na mleko, bo przynajmniej mam pewność, że to mleko nie skisnie :) 

Poza tym  duży wybór kaw, wiele wielkości szklanek, mocy kawy :) 

ja musze pomyśleć nad takim ekspresem :)

Ja też bym chciała więc w domu taki express bo w tych nowych można nawet polaczyc z tel i z pozycji telefonu robić kawę, super ;)

Mamy w pracy właśnie de longi taki najprostszy ale bez automatycznego ubijania mleka i trochę to jest uciążliwe jednak:(((