Hej Mamusie. Ostatnio mnie mało, udzielam się głównie w wątku odnośnie konkursów i w pogaduchach, bo przez pracę aktualnie czasu mi brakuje na cokolwiek. Jednak udało mi się ostatnio coś
Chciałam Wam się pochwalić, że zostałam Ambasadorką Tchibo Cafissimo ze strony Rekomenduj.To.
Powiem Wam szczerze, że to najlepsza kampania, jaka mi się trafiła. W ramach testów dostałam ekspres do kawy na kapsułki Tchibo Cafissimo Pure White i do tego 150 kapsułek w 15 smakach. Nie chcę byście pomyślały, że to reklama, czy coś, po prostu smak kawy mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Ogółem wcześniej piłam kawę, ale głównie rozpuszczalną, rzadziej sypaną i kilka razy z ekspresu ciśnieniowego. A teraz piję tę kawę z ekspresu na kapsułki i nie wiedziałam, że może to być aż taka różnica w smaku, jeśli chodzi o kawę, oczywiście na duży, duży plus.
Ma któraś z Was taki ekspres do kawy? Bo jestem ciekawa, czy Wam też smakuje taka kawa? A może znajdzie się tu jeszcze jakaś Ambasadorka Tchibo Cafissimo? Jeśli któraś Mamusia byłaby zainteresowana to wstawiam Wam zdjęcie z kodem na zakup ekspresu kapsułkowego z 45% rabatem
Ekspresu nie posiadam, ale miałam okazję pić u znajomej. I z czystym sumieniem potwierdzam, że kawa najlepsza, jaką miałam okazję pić, zwłaszcza w domowych warunkach. Co prawda kapsułki może nie są najtańsze, ale tak naprawdę w dobrej kawiarni zapłacimy dużo więcej, a smaki porównywalne. Magiczny zazdroszczę przyjemnego testowania
Ja mam ekspres Tchibo, troszkę inny bo z funkcją spieniania mleka. Mam go od prawie 5 lat. jestem bardzo zadowolona. kawa smakuje wyśmienicie, do tego kapsułki nie są drogie, bo z innych firm są o wiee droższe i płaci się np za kapsułkę z lekiem a tu sama możesz sobie zrobić piankę ze zwykłego mleka.
Odkamieniałam go przez ten czas 2 razy, a używam go często.
A kawusia? Najlepsza jaka może być. Nawet teraz w ciązy pozwalam sobie na jedną mała kawę, mam niskie ciśnienie i lekarz pozwolil na jedną dziennie, a rozpuszczalna mi nie smakuje.
gratulacje kochana ja też jestem na Rekomenduj ale nawet żadnej informacji nie miałam o takiej akcji a szkoda Powiedz mi a gdzie można zrealizować ten kupon jak byś mi go podesłała
Ogółem jestem mega zadowolona z tego ekspresu, naprawdę nie sądziłam, że kawa może być tak dobra, w dodatku zrobienie kawy trwa krócej niż gotowanie wody w czajniku i zalanie zwykłej kawy wodą. Moja ulubiona to zdecydowanie Grand Classé Sumatra Ketiara
Magiczny wiesz co ja chyba bym z przyjemnością skorzystała z tej promocji a powiedz mi jeszcze jaki smak jest najlepszy tej kawki dodam że ja pije tylko delikatne kawki
Ja też lubię łagodniejsze kawki i powiem Ci, że najbardziej mi smakuje
Grand Classe Sumatra Ketiara, Caffe Crema Fine Aroma, Coffee Fine Aroma , BLACK `N WHITE . Te są najłagodniejsze i dla mnie najlepsze w smaku z przewagą tej pierwszej wymienionej
Nie za bardzo się opłacają. Wychodzi niestety ale drogo. Jeśli ktoś robi sobie kawę raz na jakiś czas, to faktycznie może sobie taki ekspres sprawić. Ale jeśli robi kawę codziennie, to o wiele bardziej opłaca się zainwestować w ekspres ciśnieniowy, ewentualnie w ekspres kolbowy. Poza tym kawa z takiego ekspresu moim zdaniem lepiej smakuje. Jest bardziej aromatyczna.
Mogę Wam również polecić sklep, w którym warto jest kawę kupować:
Ja tez wolę zwykła kawę a nie ta z kapsułek. W dodatku dostałam od męża spieniacz do mleka bo uwielbiam robić ładne kawy,takie że chce się usiąść i plotkować godzinę.
Z okazji jesieni zrobiłam nawet domowy syrop do pumpkin spice latte i powiem Wam że wyszedł pycha !
Zawsze jak jestem w hotelach to bardzo mi smakuje kawa z ekspresu Dolce Gusto na kapsułki. Uwielbiam;). Kiedyś nawet zastanawiałam się nad zakupem, ale koleżanka mnie zniechęciła ceną kapsułek i utrzymaniem;).
Ostatecznie mam ekspres Bosha na kawę ziarnistą w zabudowie, też jestem z niego zadowolona;).
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.