Witam dziewczynki tak jak w czy któraś z Was posiada konto na eBobasie ?? Potrzebuje lajki a mogą być one oddawane tylko przez osoby zarejestrowane na stronce z góry dziękuje za odpowiedz
Tak mam tam konto .Proszę podaj link to z miłą chęcią zagłosuję.
Jeśli chodzi o oddanie głosu na zdjęcie w konkursie to osoby niezarejestrowane oddawały 1 głos a zarejestrowane 3.
Wiesz co kochana chodzi mi o przygotowania do powitania więc tam chyba tylko zarejestrowane osoby mogą nie wiem bo nie do końca nie ogarniam http://ebobas.pl/profil/0202oliwcia/przygotowania
Ja też mam konto . Z chęcią Ci polubię ![]()
0202Oliwcia na Przygotowaniach do powitania zalogowane osoby muszą kliknąć… Lubię to .
Musisz zebrać 15 polubień i dodać przynajmniej 3 zdjęcia przygotowań.
Ode mnie już polubione ![]()
Bardzo proszę -4 x lubię to- ode mnie.
Mam konto, zaraz wchodzę i głosuje;)
Też brałam kiedyś udział w przygotowaniach do powitania i mogły tam głosować tylko osoby zalogowane.
Dziękuje bardzo dziewczynki
jesteście nie do zastąpienia
Oliwcia ode mnie też 4x lubię to
nie wiedziałam że ty jesteś z Włocławka ja z Bydgoszczy ![]()
Tak kochana z Włocka jestem
ustawiłam sobie na ebobas ten suwaczek z oczekiwaniem na maluszka niestety poronilam a nie potrafię teraz go stamtąd usunąć eh
Oliwca z chęcią bym pomogła ale nie mam tam konta ;///
Oliwcia ja to Ci zazdroszczę ze znajdujesz czas żeby te wszystkie portale i stronki ogarnąć i się tam udzielać. Prowadzenie bloga to już dużo a tu tyle innych stron i konkursów. Gratuluję ci bardzo;)
Oliwcia zapytaj może na tym forum e bobas jak usunąć suwaczka.
Sprawdzałam,ale nie wiem jak to zrobić,Więc w tym Ci nie pomogę.
Pozdrawiam.I też podziwiam kiedy Ty masz czas na to wszystko.
Oliwcia niestety nie mam konta więc nie pomogę ale tak jak dziewczyny jestem pełna podziwu organizacji czasu.
Dziewczynki już ogarnęłam ten suwaczek
pracuje w biurze więc często po prostu jak nie mam klientów w danej chwili i niema co robić to szperam po necie a co do mojego udzielania się na forach to głównym winowajcą są mojej poronienia szukam tam informacji i innych kobiet w mojej sytuacji często dzięki takim forom dowiaduje się dużo przydatnych rzeczy i mogę popisać z kimś kto jest w mojej sytuacji
dziękuje bardzo oczywiście możesz liczyć na moja pomoc już pędzę wszystko polubić i u ciebie
Silver90 wszystko polubione :))
0202oliwcia Twoje też polubione :))
Silver polubione;)
Dzięki dziewczyny, jak coś to też piszcie gdzie wam pomóc na jakiej stronie to zakładam konto i gotowe:p
Ja tak samo jak Silver zawsze pomoge jak cos to piszcie śmiało
Oliwcia i Silver - polubione ![]()