Hejka dziewczyny gdzie kupie koszulke na dzien kropki dla chlopca 4 latka ? Moze ktoras z was ma na sprzedaz
?
Co roku mam ten sam problem. Kiedys jak widzialam ze w sinsay byla koszulka w kropki dla chlopca to kupilam o rozmiar wiemsza zeby miec na wrzesien hahaha. Bo dla dziewczynek sa zawsze, a o chlopcach jak zwykle zapominaja. Tak jest ze wszystkim, jesienne bkuzeczki z Jezykami i listkami dla dziewczynek z falbankami, dla chlopca bialo brazowe PASY. Kombinezony jednoczesciowe ? Dla dziewczynek 7 rodzai, dla chlopca 2 kolory…
W tym roku chyba zrobie tak ze na zwyklym bialym T-shircie zrobimy z synem sami farbkami kropli, odcisniemy takimi gąbkami z Tedi.
Mojego męża bratowa tak robiła, bo też nie mogła znaleźć na chłopca ![]()
Ja już kiedyś w sierpniu kupowałam , jak widziałam jak we wrześniu wszytko szybko kiedyś zeszło
Kuzynka nie zdarzyla to białą koszulkę w kropki zrobiła i też było fajnie ![]()
Można na jakiejś starej koszulce markerami namalować kropki. Koleżanka tak robiła
Jesli nic nie znajde to tak zrobie
sa koszulki ale kosztuja nawet 59 zl a mi szkoda tymbardziej ze ubierze to raz i pewnie pobrudzi w przedszkolu ![]()
W zeszlym roku w przedszkolu na dzien kropki kazali przyniesc biala koszulke i wlasnie sami robili kropki, wiec podlapalam temat w razie czego, chociaz mam nadzieje ze znowu w przedszkolu dzien kropki to bedzie cos innego niz ubranie dziecka w kropki ![]()
Pamietam jak kupowalam kiedys 1 wrzesnia to jako taki byl wybor i ceny przystepne , 2 wrzesnia chcialam zobaczyc za innymi to juz nic nie bylo dostepne jakies malutkie rozmiary lub drogo wychodzilo ![]()
Chyba nie da sie nic innego wymyślić na ten dzien ![]()
W tamtym roku robiłyśmy z córką kropki za pomocą dmuchanych mazaków - wyszedł super efekt ![]()
Jeszcze rok wcześniej odbijałyśmy swoje palce na białych koszulkach ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hej. Polecam markery do tkanin i biały T-shirt.
W pepco są białe koszulki, kupiliśmy i sami zrobiliśmy kropki. Synek miał frajdę, że sam ozdobił sobie koszulkę.
A zwykłymi markerami jest sens się w to bawić ?
Oczywiście że jest sens. Tylko juz tego nie spierzesz. A markery do tkanin które ja mam schodzą w praniu w 100%.
To chyba tak zrobię że kupię bluzeczkę i zrobimy razem kropki ![]()
Udalo mi sie wczoraj kupic na vinted ale pani jeszcze nie wyslala ;(boje sie ze nie dojdzie ;] ![]()
Ta tez by byla ok , dziewczynki widzialam kropeczki sloneczka
Fabryka bodziakow polecam supe gatunkowo i maja teraz wlasnie na dzien kropki
potem mozesz jeszxze wykodzystac ![]()
Dzisiaj w pepco widzialam koszulki i sweterki w kropki dla dziewczynek. Byly też leginsy i rajstopki ![]()
![]()
![]()
![]()