Dzień kropki

Hejka dziewczyny gdzie kupie koszulke na dzien kropki dla chlopca 4 latka ? Moze ktoras z was ma na sprzedaz :wink: ?

Co roku mam ten sam problem. Kiedys jak widzialam ze w sinsay byla koszulka w kropki dla chlopca to kupilam o rozmiar wiemsza zeby miec na wrzesien hahaha. Bo dla dziewczynek sa zawsze, a o chlopcach jak zwykle zapominaja. Tak jest ze wszystkim, jesienne bkuzeczki z Jezykami i listkami dla dziewczynek z falbankami, dla chlopca bialo brazowe PASY. Kombinezony jednoczesciowe ? Dla dziewczynek 7 rodzai, dla chlopca 2 kolory…

W tym roku chyba zrobie tak ze na zwyklym bialym T-shircie zrobimy z synem sami farbkami kropli, odcisniemy takimi gąbkami z Tedi.

Mojego męża bratowa tak robiła, bo też nie mogła znaleźć na chłopca :rofl:

Ja już kiedyś w sierpniu kupowałam , jak widziałam jak we wrześniu wszytko szybko kiedyś zeszło
Kuzynka nie zdarzyla to białą koszulkę w kropki zrobiła i też było fajnie :smiling_face:

Można na jakiejś starej koszulce markerami namalować kropki. Koleżanka tak robiła

Jesli nic nie znajde to tak zrobie :slight_smile: sa koszulki ale kosztuja nawet 59 zl a mi szkoda tymbardziej ze ubierze to raz i pewnie pobrudzi w przedszkolu :stuck_out_tongue:

1 polubienie

W zeszlym roku w przedszkolu na dzien kropki kazali przyniesc biala koszulke i wlasnie sami robili kropki, wiec podlapalam temat w razie czego, chociaz mam nadzieje ze znowu w przedszkolu dzien kropki to bedzie cos innego niz ubranie dziecka w kropki :rofl:

1 polubienie

Pamietam jak kupowalam kiedys 1 wrzesnia to jako taki byl wybor i ceny przystepne , 2 wrzesnia chcialam zobaczyc za innymi to juz nic nie bylo dostepne jakies malutkie rozmiary lub drogo wychodzilo :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Chyba nie da sie nic innego wymyślić na ten dzien :grinning:

W tamtym roku robiłyśmy z córką kropki za pomocą dmuchanych mazaków - wyszedł super efekt :star_struck:
Jeszcze rok wcześniej odbijałyśmy swoje palce na białych koszulkach :point_up::yellow_circle::orange_circle::purple_circle::red_circle:

Hej. Polecam markery do tkanin i biały T-shirt.
W pepco są białe koszulki, kupiliśmy i sami zrobiliśmy kropki. Synek miał frajdę, że sam ozdobił sobie koszulkę.

A zwykłymi markerami jest sens się w to bawić ?

Oczywiście że jest sens. Tylko juz tego nie spierzesz. A markery do tkanin które ja mam schodzą w praniu w 100%.

To chyba tak zrobię że kupię bluzeczkę i zrobimy razem kropki :wink:

Widzę,że w Sinsay nie ma dla chłopców typowych kropek, bardziej coś tego typu

Udalo mi sie wczoraj kupic na vinted ale pani jeszcze nie wyslala ;(boje sie ze nie dojdzie ;] :wink:

Ta tez by byla ok , dziewczynki widzialam kropeczki sloneczka

Fabryka bodziakow polecam supe gatunkowo i maja teraz wlasnie na dzien kropki :slight_smile: potem mozesz jeszxze wykodzystac :slight_smile:

1 polubienie

Bluzka z Sinsay za 7zl
Mulina z Pepco za 3 zł :crossed_fingers::crossed_fingers:

1 polubienie

Dzisiaj w pepco widzialam koszulki i sweterki w kropki dla dziewczynek. Byly też leginsy i rajstopki :red_circle::purple_circle::orange_circle::yellow_circle: