Cześć. Wiadomo że w tym miesiącu zbliża się dzień dziadka i babci czy planujecie podarować jakieś prezenty od wnuków? Co i jakie pomysły macie? może ktoś mnie zainspiruje :)
Hej ;)
Ja kupiłam na allegro takie drewniane kwiatki ze sklejki z dedykacją :) Akurat dziadkowie u mnie lubią takie gadżety. Do tego dokupię czekoladki lub praliny :)
My kupujemy fotokalendarz 😊 świetna sprawa przypominająca cały rok o prezencie 😊
Fotokalendarz to super rozwiązanie. My też dawaliśmy ramkę ze zdjęciami dzieci.
My damy fotoksiażke laurke z rączkami Alana i ręcznik z napisem babcia i dziadek
My od małego zarówno dla jednych jak i 2 dziadków zamowilismy kalendarze ze zdjęciami wnuka na każdy miesiąc inne zdjęcie fajna opcja na prezent za jednym zamachem dla babci i dla dziadka a jest to cos z czego napewno będą korzystać ciagle miec na oku
U nas było rok temu zdjęcie w ramce w tym roku jeszcze nie wiem
A my w tym roku chcemy zrobić odcisk rączki w gipsie i dać w ramce, są takie gotowe zestawy na allegro :)
Super pomysły, ale Pina123 kalendarz to chyba będzie to :) mamy śliczne zdjęcia z sesji pewnie je wykorzystamy :)
Wiolaaa my się już doczekać nie możemy jak przyjdą. Nie pomyślałam o sobie, więc napewno jeszcze domówimy.
My w tamtym roku na święta daliśmy fotokalendarze. Mam znów zdjęcia córeczki z liczbami do 13 do 24 ale nie wiem czy znów takie prezent robić tylko tym razem na dzień babci i dziadka
Aneczka fajne są też magnesy na lodówkę ze zdjęciem :)
My planujemy podarować w imieniu synka obraz na płótnie z jego zdjęciem.
Ja jeśli zdążę urodzić a termin mam na 17 to chce dać dziadkom jakieś zdjęcia w ramce albo zrobić obraz, zobaczymy co z tego wyjdzie:)
U nas rok temu magnesy na lodówkę, a w tym nie mam pojęcia 🤭
Pewnie, będziemy zamawiać body z napisem ;) Babcia będzie miała miłą niespodziankę ;)))
Liwia jak ktoś lubi mieć lodówkę w magnesach bo znam jednych rodziców co nie lubia jak lodówka jest poobwieszana magnesami
No wlasnie sama zastanawiałam się co podarować z okazji dnia babci i dziadka. Szczególnie, ze sama rowniez mam jeszcze swoich dziadków :)
Zastanawiałam się nad czymś porzadniejszym, dla swojej mamy. Mianowicie nad weekendem w hotelu spa.
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->https://kosmetycznerewolucje.pl/co-zabrac-do-hotelu-spa/
Szczególnie, ze mama na co dzień zajmuje się swoją wnuczką czyli bardzo nam pomaga.
Ja często dawałam oryginalne prezenty np kubki ze zdjęciami dziadków z wnuczkami. Super pamiątka. Można zamówić na allegro. Teraz chyba kupię poduszki z wpisami fajnymi.
U nas chyba jednak będą fotokalendarze