Dywanik w aneksie kuchennym

Cześc 

Dywanik, mata, wykładzina w aneksie kuchennym. Ma ktoś takie rozwiązanie i zechciałby się pochwalić? 

Z góry dziękuję 

Ja nie mam nic ani w kuchni ani w salonie żadnych dywanów i jest mi tak wygodnie 

Ja mam taki mniejszy dywanik z Pepco w stylu skandynawskim nie duży i kosztował około 40 zł.  Mam małą kuchnię 

Ja też nie mam w kuchni żadnych dywanów czy wykładziny bo mam ogrzewanie podłogowe i jest ciepła podłoga więc nie pomogę. 

Ja w kuchni nie mam żadnego dywanu. U córki w pokoju tylko mamy mały.  Dywan w kuchni raczej średni pomysł. Może jakiś gumolit. Łatwiej bd umyć jak się coś rozleje.

Kiedyś miałam przy zlewie mały dywanik, nie polecam zaraz był zalany, albo upaciany jedzeniem. Więcej było prania go niż to warte 

Swego czasu był u moich rodziców i ciagle było tylko pranie bo non stop coś się chlapnęło i zaraz dość nie ładnie to wyglądało u mnie w kuchni nie ma dywanika    lepiej umyć podłogę niż prac ciagle dywan ;) ogolnie to mam dywan tylko w pokoju bo przytulniej jest niż jak są same gole panele , ma długie włosie i ciężko go porządnie odkurzyć . 

Nie mam w całym domu poza łazienka mamy panele :)

Ja też mam panele wszędzie i ogrzewanie po całej podłodze i tak jak dziewczyny piszą lepiej podłogę przetrzeć mopem niż ciągle prać jakiś dywanik 

U nas w całym domu nie ma żadnych dywanów. Mamy panele, a tam gdzie są płytki to jest ogrzewanie podłogowe.  

W kuchni raczej bym odradzała dywany czy wykładziny. Z doświadczenia u rodziców był chodnik i ciągle brudny  ;) 

coś kapnie, upadnie, wyleje się nie zdążysz zetrzeć i tak zostaję. Mam plytki. Ewentualnie jakaś mocniejsza i łatwiejsza w czyszczeniu wykładzina.

Jeśli już jednak upierasz się na dywanik to postawiłabym na coś mniejszego, tak aby można było bez problemu wrzucić do pralki i wyprać ;)

https://admix.pl/dywan-pluszowy-shock-stalowy-120x170

Możesz położyć coś takiego :) 

Ja mam panele i w życiu bym nie dawała do kuchni dywanu.

Myślę natomiast o takich matach na podłogę, żeby położyć wzdłuż mebli, bo zawsze coś ciapie

U nas dywanów brak, nie ma nigdzie, nawet w łazience, bo nie lubimy tych pochłaniaczy kurzu.

ja w łazience taki malutki tylko mam