Miałam poczekać do dnia dziecka ale nie wytrzymałam
Zrobiłam dzisiaj popołudniu test i pojawiła się ledwo widoczna druga kreska. Przy pierwszej ciąży na każdym teście miałam kreski których trzeba się było dopatrywać… Odczekam jeszcze chwilę i zrobię badanie krwi.
Gratulacje! Jaka różnica między dzieciaczkami?
Ale super !! Gratulacje !!
Jednak to prawdziwa ciąża a nie urojona
Gratulacje! Kobieta jakoś intuicyjnie czuje, że to właśnie to! Ja w sumie to nawet wiem, kiedy dokładnie to nastąpiło, bo też wtedy jakoś czułam, że to był dobry moment
Ja jeszcze poltora tyg przed spodziewana miesiaczka mialam takie przeczucie ze jestem w ciazy mimo braku jakichkolwiek objawow. Zrobilam test i wyszly dwie kreski. Druga bardzo cienka i blada ale byla. Jednak intuicja wygrala.
Karolina.K mam nadzieję, że z badań krwi wyjdzie to samo. Najszczersze gratulacje!!!
Jak to mówią intuicja kobiet sie nie myli
Dziękuję dziewczyny! :*
Ja wciąż w to niedowierzam… Chyba dopiero gdy lekarz potwierdzi,że wszystko jest ok to uwierzę
Córka ma prawie rok więc między dziećmi byłaby różnica niecałych 2 lat. Tak jak mi się marzyło
No to miejmy nadzieje, że lekarz potwierdzi i marzenie się spełni
Super! też jestem za niewielką różnicą wieku. U nas będzie rok po roku, bo termin mam na 13.grudnia, a różnica miesięcy (jeśli nie będzie wcześniak) wyniesie 20.
Gratulacje u mnie tez wychodzila slaba kreska a pozniej juz bardzo widoczna
Karolina, super wiadomość! Gratulacje i dużo zdrówka.
Moje szczere Gratulacje
Karolina wspaniałe wieści, gratuluję! Będziesz miała dzieciaczki z fajną różnicą wieku
Między moimi chłopaczkami jest rok i niecałe 4 miesiące. Moim zdaniem najlepsza różnica wieku to 1-3 lata
Jeszcze raz gratuluję!
Najwieksze geatki
Karolina super wieści:) u mnie też różnica będzie podobna jak u Ciebie;) chociaż mi na teście w pierwszej ciąży bardzo późno i ledwo ledwo było widać, a przy drugiej chwila po zapłodnieniu grube dwie krechy…
Karolina, gratulacje! Gdybym miała pracę to też bym chciała być znów w ciąży. Córka ma 8 miesięcy
Gratulacje:) ja przy prugiej ciąży też w sumie od początku byłam przekonana że jestem w ciąży. Nie miałam objawów ciążowych. Tzn czułam się jakoś inaczej ale nie do tej pory nie umiem tego określić. Pierwszy test robiłam w dzień planowanej miesiączki… wyszedł negatywnie, za prąd dni znów zrobiłam też negatywny. Po tyg zrobiłam kolejny i wyszywane 2 kreski. Druga ledwie widoczna, ale była od czekałam jeszcze kilka tyg i umowilam się na wizytę u gin, okazało się że to dopiero 5tydz, i kilka dni… tak więc musiałam od początku to czuć, bo na zrobienie test też troszke czekałam… i w sumie gdzieś zaczęłam czuć się"inaczej" od momentu gdy mnie coś w okolicy jajnika zakuło…
Jeszcze raz bardzo serdecznie Wam dziękuję
Jednak kobieca intuicja jest wielka
Jak zaczęliśmy starania o drugiego dzidziusia to po kilku dniach już wiedziałam, że się udało. U mnie objawy wystąpiły szybko było to np. zawroty głowy, delikatne plamki krwi na wkładce (przepraszam ) no i po prostu czułam, że jestem w ciąży to było takie oczywiste jakby to potwierdził lekarz i kiedy w 5 tyg. udałam się do ginekologa to już dla mnie była formalność bo był już pęcherzyk itd
Wiec dla mnie tak wczesne objawy ciąży jak najbardziej występują i kobieta potrafi to wyczuć wiedząc o co chodzi