Witam,
Mam zamiar kupić córeczce na święta drewnianą kuchnie elefun z biedronki.Czy któraś z Was ja posiada i może o niej powiedzieć coś więcej?jak z jakością i wytrzymałością?
Widziałam ta z ikea…ta będzie mi lepiej pasować rozmiarowo…
Kupiłam ją ciężko było dostać, dopiero w 4biedronce mieli na magazynie i mi odlożyli.
Jest w kartonie do skręcenia, więc nie wiem jak wygląda na żywo.Karton jest bardzo ciężki bo jest cała drewniana, więc myślę, że więcej wytrzyma niż plastikowa.Jak skręcimy ja to się pochwalę
Ja mam plastikową i mogę też polecić i jest dużo lżejsza
Akurat lekkość plastikowych to raczej minus. My mieliśmy plastikową, ale niedawno kupiliśmy drewnianą z ikei, Plastikowa ciągle się przewracała, no i jakość wykonania też nie taka. A drewniana to jednocześnie ozdoba pokoju dziecięcego. Ta kuchnia z biedronki też wygląda na solidną, myślę że powinna dobrze służyć.
Kuchnia z Ikei jest po prostu bajeczna <3 My w bloku nie mamy na nią miejsca, ale do nowego domu na pewno kupimy - dziewczynki będą bawiły się razem w gotowanie
Możesz poszukać na olx, czasem zdarzają się oferty sprzedaży a i cena dużo niższa.
Obecnie w lidlu chyba także jest drewniana kuchnia za 280 zł. Podobna do tej z Ikei.
mariee to fakt to już taka zabawka, że trzeba mieć trochę miejsca. Ale na pewno warto. A jak masz dwie dziewczynki to pomysł rewelacja, na pewno sprawdzi się na długo.
Oczami wyobraźni już to widzę <3 Teraz tylko realizować hihi
Istnieje jeszcze możliwość, że po zakupie łóżka typu Kura z Ikei, kuchnia zmieści się pod łóżkiem ;))