Dołącz do programu testowego #teamLOVI w listopadzie!

Oo, fajnie by było

Też o tym pomyślałam! :shushing_face::hugs:

Hmm a ja obstawiam zestaw wyprawkowy medical

Lovi prime świecące w ciemności :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Mojej niuni ulubione :grin:

Typiwe

Mogłyby być te Capibary.

Mojej niestety ten model co był dodawany do listopadowej paczki niepodpasował za to te poprzednie modele są męczone na okrągło

Ale chodzi ci o prime? Bo te capichill, i inne to wydaje mi się że gumka wszystko jest takie samo tylko rysunek inny :wink:

Ja myślałam że prime to jest ten okrągły, a mi chodzi o ten bardziej w kształcie nieskończoności :rofl::man_facepalming:

Capibary już były teraz będą może inne :blush:

Też mi się marzą smoczuszki świecące w ciemnościach! :star_struck: :grin:

Tak? Kiedy? Inna sprawa że ja niedawno dołączyłam.

Ale fajnie jakby kubeczki były w niedługim czasie

Może te z gwiazdkami :wink:

1 polubienie

Prime to okrągły i jeden nawet był do zgarnięcia za listopad (za który nie ma jeszcze wyników) a te bardziej w kształcie nieskończoności capibaty były do zgarnięcia za październik :wink:
Kubeczki były za wrzesień, więc myślę że się pojawią najszybciej po nowym roku :grinning:

1 polubienie

Pozostaje czekać aż pojawi się informacja. Co miesiąc to taka fajna niespodzianka

Poprzednio były :blush: teraz dziewczyny testują razem z podgrzewaczem :blush:

1 polubienie

Podgrzewacz jest super ! Ja teraz co prawda używam do picia nie mleka bo mały jak się obudzi w nocy żeby się napić to jak poda mu się takie zimne picie to się budzi ale wystarczy że jest lekko podgrzane i już nie ma mowy o wybudzeniu ! I nawet fajnie że dostałam szary zamiast nude bo pasuje mi do sypialni :rofl:

Bardziej ciekawi niż te wyniki :speak_no_evil:

2 polubienia

Ja obstawiam laktator ;
)