Dołącz do programu testowego #teamLOVI w listopadzie!

Tak, pewnie jeszcze po prostu nie jest aktualizowana lista :blush: W tamtym miesiącu też tak było, że najpierw redakcja wrzuciła co będzie do testowania, a dopiero później zaktualizowała kto będzie testował za poprzedni miesiąc :blush:

Ja myśle, ze na mikołajki będą wyniki :wink:

1 polubienie

Super prezent by był :slight_smile:

Taki prezent na Mikołajki :wink:

Ciekawe czy jutro zrobią tę miłą niespodziankę

1 polubienie

Ja stawiam na wyniki w poniedziałek :smiling_face:

1 polubienie

Ja na Sobotę :smiley:

Myślę że w przyszłym tygodniu będą dopiero :grinning:

Ja obstawiam że może jutro będą wyniki :face_holding_back_tears::blush:

Też obstawiam poniedziałek, chociaż widziałam na na stronie już zniknęły nicki z poprzedniego miesiąca i jest miejsce na nowe :hugs: a może dziś, taki ładny dziś dzień :heart_eyes:

1 polubienie

Ja staeiam ze wyniki w poniedzialek a wysylka przed swietami… zauwazylam ze wysylaja paczki zawsze pod koniec miesiaca wiec teraz przed swietami wysla pewnie :slight_smile:

Gdyby redakcja wrzuciła dzisiaj wyniki to dziewczyny, które wygrały miałyby piękną niespodziankę na Mikołajki :heart_eyes:
Ale też obstawiam, że pewnie w poniedziałek będą :blush:

Oczywiście prezent Mikołajkowy jak znalazł :slight_smile:
Ale chyba redakcja w weekendy nie pracuje, chyba że się mylę :thinking: dlatego też obstawiałam poniedziałek, albo po prostu inny dzień roboczy :slight_smile:

Nie ważne kiedy będą i tak będzie super prezent mikołajkowy nawet jak spóźniony

Ja myślę, że dzisiaj zrobią niespodziankę :smiling_face: jest już nawet przygotowane pod wyniki :smiley:

1 polubienie

Tak coś czuję, że to będzie dziewczęta dla kilku z nas dobry tydzień :hugs:

2 polubienia

Byłoby super :wink:

1 polubienie

Hahaha jednak nie

Butelki jak i smoczki cudo! U nas te butelki to strzał w dziesiątkę :smiling_face_with_three_hearts:

A no niestety, ale myślę że jutro po południu zrobia niespodziankę :grin:

2 polubienia