Dołącz do programu testowego #teamLOVI w listopadzie!

A ja bym chciala smoczki 18+ bo dawno ich nie bylo :slight_smile: o ile dobrze pamietam rok temu :see_no_evil:

1 polubienie

No fajnie by bylo :slight_smile:

Te zestawy są super, nam bardzo długo służą i zużyć się nie mogą :smile:

1 polubienie

I jak jeszcze by wszyscy zdążyli odpisać , fajnie by było :smiling_face_with_three_hearts:

Zestaw się nie zmieni , ale może osoby do testów chyba że wygrały te same osoby :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

No myślę , że to niemożliwe żeby te same mamusie i ta sama kolejność :speak_no_evil:

Piękny jest ten zestaw

1 polubienie

Mi się ten podgrzewacz może ale wszędzie widzę w kolorze szarym a ten szary mi się tak nie podoba jak ten beżowy

No ja poniekąd miałam bo mówiłam o tych kubeczkach :smiley:

Jestem pod wrażeniem, że pamiętacie kto i w jakiej kolejności wygrał :rofl: ja nie pamiętam co jadłam na obiad wczoraj :rofl:

1 polubienie

Ja też nie pamiętam :rofl: tylko jak się wejdzie na tą stronę gdzie są wyniki to są jeszcze z poprzedniego miesiąca widoczne

A, to nie zwróciłam uwagi :rofl:

Oj i tu mam inne doswiadczenia… starszy syn w piewszej klasie na swietlucy ciagle gra w pilke na orliku… mozesz sie domyslic jak wygladaja buty i spodnie​:rofl::grin:

Nie wiem czy widziakyscie ale na grudzien do testowania wskoczyly zestawy z kubkiem genius :heart:

3 polubienia

Tak wczoraj juz bylo info :wink:

To co ile zmieniasz mu buty? :rofl::rofl::rofl::rofl:

To znowu u nas też problem z butami , nie wiem co on w szkole robi ale zawsze wraca w zajechanych butach :see_no_evil:

O Jezu nic mi nie mów , kombinezon przetarty na kolanach a buty to jakby nie wiem po kopalni chodził

To co ile zmieniacie mu buty? :see_no_evil: @DDoominika ja na początku też nie a potem patrzę , że są dwie listy i są takie same :smiley: może na mikołajki będą wyniki :smiley:

Widzialam ze sa wyniki z tym wlasnie zestawem ale pisze za pazdziernik więc pewnie pomylka, bo lista taka sama jak w pazdzierniku , bo sa dwie listy pod soba :wink:

1 polubienie