A ja bym chciala smoczki 18+ bo dawno ich nie bylo
o ile dobrze pamietam rok temu ![]()
No fajnie by bylo ![]()
Te zestawy są super, nam bardzo długo służą i zużyć się nie mogą ![]()
I jak jeszcze by wszyscy zdążyli odpisać , fajnie by było ![]()
Zestaw się nie zmieni , ale może osoby do testów chyba że wygrały te same osoby ![]()
![]()
No myślę , że to niemożliwe żeby te same mamusie i ta sama kolejność ![]()
Piękny jest ten zestaw
Mi się ten podgrzewacz może ale wszędzie widzę w kolorze szarym a ten szary mi się tak nie podoba jak ten beżowy
No ja poniekąd miałam bo mówiłam o tych kubeczkach ![]()
Jestem pod wrażeniem, że pamiętacie kto i w jakiej kolejności wygrał
ja nie pamiętam co jadłam na obiad wczoraj ![]()
Ja też nie pamiętam
tylko jak się wejdzie na tą stronę gdzie są wyniki to są jeszcze z poprzedniego miesiąca widoczne
A, to nie zwróciłam uwagi ![]()
Oj i tu mam inne doswiadczenia… starszy syn w piewszej klasie na swietlucy ciagle gra w pilke na orliku… mozesz sie domyslic jak wygladaja buty i spodnie:rofl:![]()
Nie wiem czy widziakyscie ale na grudzien do testowania wskoczyly zestawy z kubkiem genius ![]()
Tak wczoraj juz bylo info ![]()
To co ile zmieniasz mu buty? ![]()
![]()
![]()
![]()
To znowu u nas też problem z butami , nie wiem co on w szkole robi ale zawsze wraca w zajechanych butach ![]()
O Jezu nic mi nie mów , kombinezon przetarty na kolanach a buty to jakby nie wiem po kopalni chodził
To co ile zmieniacie mu buty?
@DDoominika ja na początku też nie a potem patrzę , że są dwie listy i są takie same
może na mikołajki będą wyniki ![]()
Widzialam ze sa wyniki z tym wlasnie zestawem ale pisze za pazdziernik więc pewnie pomylka, bo lista taka sama jak w pazdzierniku , bo sa dwie listy pod soba ![]()