U nas też niedługo się zacznie RD ;D a tak z ciekawości- kiedy Twoj maluch się urodził ? I kiedy rozpoczynasz RD ?
Nowy kubek czyli tak jak obstawiliśmy
Hihihi znów z bidonami nie trafiłam ![]()
kubek jest mega ![]()
I pewno znów bede tu mniej aby dac szansę Nowym małym testerom w potrzebie ![]()
Edytuję bo może to zabrzmieć jakbym była tu dla nagrod ale też w sumie jakby redakcja mnie wybrała to bym napisała jak inna mama tutaj , która juz co miała okazję testować aby przekazac innej mamie moją wygraną
bo na co mi to w szafie ma zalegać a na handel nie bede tych rzeczy zbierac i sprzedawać jak komuś mają służyć w testach
![]()
My do RD mamy jeszcze trochę czasu bo mały ma 3 msc.
ale ten czas tak leci że to będzie lada moment ![]()
Aaa liczyłam że ciut więcej
mój synek ma 5 miesięcy a mentalnie do RD już od 3 miesiąca się przygotowuje ![]()
Ja miałam identyczną sytuację że jak pierwszy raz wygrałam taki zestaw do rozszerzania to myślę e jeszcze spoko A teraz oba zestawy non stop w ruchu
To u Ciebie to już w ogóle za chwilę ![]()
@Anetteso_gmail.com my pierwszymi wygranymi zestawami podzieliliśmy się z kuzynką, ale potem mamy na forum uświadomiły mnie że jeden zestaw to zdecydowanie za mało ![]()
widzialam, fajny zestaw idealnie pod rozszerzanie diety😀
Te zestawy są piękne
idealnie wpadają w moje gusta wizualne - takie nudziakowe
ciekawe jak z testowaniem na żywo czy też kradną serce
Ciekawi mnie ten zestaw oj ciekawi ![]()
![]()
Oo piękny zestaw , super ten kolor kubeczka i smoczków ![]()
Super nagrody! Napewno każda mama by się ucieszyła z takiego zestawu.![]()
Te kubeczki są super mamy w dwóch kolorkach, a ten nowy kolor wygląda świetnie.
Ja mam 4 miesiące, ale pięknie pije z butelki:p
Fajne ten nowy kolor śliczny
Też mi się podoba ![]()
Ej laski, wyników już chyba nie będzie na stronie jak zawsze bo patrzę i jest napisane ;
Co miesiąc 10 najbardziej pomocnych użytkowników forum #teamLOVI otrzymuje nagrody w postaci produktów LOVI do bezzwrotnego przetestowania. Lista laureatów z poprzedniego miesiąca znajduje się w rankingu zamieszczonym w Twoim profilu oraz jest publikowana na forum w sekcji Konkursy. Aby wejść do profilu wystarczy się zalogować i kliknąć w ikonkę Twój profil znajdującą się przy pasku wyszukiwarki w górnej części serwisu.
Oo kurcze a sa tam wyniki ? W zakładce konkursy niema nic
A gdzie jest ten ranking ?
Ten zapis jest cały czas odkąd tu dołączyłam i lista była
także spokojnie. Myślę że opis nie jest zaktualizowany
Serio? Dopiero teraz zauważyłam Ok! To w takim razie fałszywy alarm ![]()
Też jestem ciekawa, choć ja mało byłam tu