Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (lipiec 2026)

Wlansie czytałam że pierwszy skok jest między 4 a 5 tygodniem :sweat_smile: trochę się go obawiam

No właśnie to już 3 tygodnie masakra jak ci przeleciało . :open_mouth::open_mouth::open_mouth: A wydawałoby się że dopiero urodziłaś .
To chociaż tyle że znajdujesz czas :see_no_evil:

Nooo też jestem w szoku że to tak leci, wgl to dziś miałam mieć termin z miesiączki :joy: :sweat_smile: ale całą ciąża mi też tak przeleciała a mówili że ta końcówka się cięgnie

Juz zapomniałam jak r to było gdy moje śmojdy miały po 3 tygodnie :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:
Wiecie co mnie zdecydowanie okres gdzie juz same chodzić zaczęły przypadł naj do gustu :smiley: nie trzeba nosić , przenosić a same wszędzie dojdą , nawet tam gdzie nie wolno ale i tak to kocham :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Szybko leci właśnie . Jeszcze jak wcześniej przed terminem rodzi się to już wogole .okres to jest najgorsze co może być . Ja miałam przed ciążą straszne więc teraz się cieszę że go nie mam. :laughing: Ale az się boje co będzie później

1 polubienie

Ja mam nadzieję że przyjdzie mi najpóźniej jak się tylko da​:sweat_smile: wcale nie tęsknię za tymi bólami :face_with_peeking_eye:

Oj ja też nie , to może przyjdzie ci późno :see_no_evil:

A w nocy jak Ci śpi ?

Liczę bardzo na to :crossed_fingers:t2: czekam aż skończy się połóg żeby już mi tak wygodniej było :joy:
@Po.prostu.mama odpukać nie mam na co narzekać , jego pobudki robią się już regularnie zazwyczaj od północy do 7 to są 2-3

To chyba każda mama przyszła by chciała taki sterylizator

A na koncowce ciazy tez mialyscie taki problem ze spaniem? Ja codziennie budze sie z 3-4 razy i nie moge potem zasnąć

Ja nie , jedynie co mi przeszkadzało to pęcherz i on mnie wybudzał co chwilę ale później normalnie zasypiałam

U mnie to wszystko na raz, pęcherz, upal, ból plecow, bioder i jeszcze Mały Wiercioszek :blush:

1 polubienie

No u nas się zaczęło około właśnie miesiąca. Gorsze spanie i płacz. Ciesz się jeszcze tym że masz tak spokojnie :grin:

@DaNutka no mi też ten okres kiedy synek zaczął chodzi na czworakach był już dobry a jak zaczął chodzić to najlepszy. Bo wcześniej jak nie był mobilny to był mega absorbujący bo jak coś mu nie pasowało to był wrzask …. Ale za to można było go wtedy gdzieś położyć i wiedziałam że tam będzie :grin:

@Sylwia96 ja całą ciążę i pod koniec nie miałam problemów ze snem

Ok, mysle, ze moj organizm podświadomie tez szykuje sie juz na nocne wstawianie do Maluszka. Dlugo tak juz mam, z 2 miesiace mysle, ze spokojnie

1 polubienie

Wczoraj mówiłam że super noce a dziś :smiling_face_with_tear: nawet modyfikowane wleciało bo glodomor taki, zasnął na godzinę i koniec spania oczy otwarte i dalej jeść, mąż go przejął żebym coś się zdrzemnęła ale noc była ciężka :smiling_face_with_tear:
@Sylwia96 tak może być :laughing::grinning:

Witaj w klubie :rofl: może to jednorazowe a może się zaczyna :upside_down_face: u mnie ze spaniem po mału się zaczynało po 2 tygodniu …. I tak będzie do roku :rofl:

Oniee , a było tak cudnie :sweat_smile::sob:

Tak dokładnie miałam to samo… bardzo mało spałam , no i na koniec to nie zdążyłam zasnąć i już musiałam wracać do toalety, i do tego straszny ból kręgosłupa

Ja mam tak ale to przez pęcherz, nie jestem jeszcze na końcówkę ale od początku mam taki problem . Dużo wody pije i dlatego . Ale to czasami to aż przesada ile razy potrafię wstać , na wieczór nie pije żeby nie chodzić a i tak nic nie daje . Uciska za bardzo i chyba dlatego
@Karolinnna tyle to juz jakoś przetrwasz . I później już będzie luzik :hugs: