Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (czerwiec 2026)

Super nagrody. Moze w tym miesiacu mi sie uda :rofl:

To jest tu na forum ? Podliknowałabyś :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Dziękuję :heart: fajne urządzenie :face_holding_back_tears: tylko szkoda że nie sterylizuje butelek :smiling_face_with_tear:

Te dwa sa z funkcja sterylizacji :slight_smile:

Nie ma idealnych sprzętów chyba . Jakby miał funkcję sterylizacji to i tak za wiele by tam nie weszło . Ja polecam jak już mieć większy sterylizator, żeby zmieściło się więcej .

To urządzenie lovli mam , kupiłam z Vinted i myślałam że ma tylko funkcję podgrzewania :face_holding_back_tears: a to fajnie
@daruniax33 no wiem , ale chciałam sobie miejsca zaoszczędzić :face_holding_back_tears:

Czy on jest faktycznie świetną alternatywą dla klasycznego wodnego ? :slight_smile:

Wodny ma jeszcze funkcje sterylizacji i jedzonko tez podgrzejesz a ten jest taki idealny do postawienia w sypialni zeby podgrzac tylko mleczko , ja do sypialni to cala logistyke przebioslam , bo mam stol z wbudowana lodówką , wiec zawsze tam mam mleko schowane i odrazu do tego podgrzewacza . Taki wodny mam w kuchni na dole

Ooo świetnie , właśnie myślałam stricte o nocnej funkcji w sypialni :slight_smile:

Polecam te podgrzewacze ze strulizatorami one nie dość że ładne to się mega sprawdza :slight_smile:

Ja też bardzo polecam

On nie ma funkcji sterylizacji ale plusem jest to że podgrzewasz jedzenie bez użycia wody więc nie trzeba go odkamieniac i napełniać wodą.
Jak wyciągasz butelkę to też z niej nie kapie. I sam miesza mleko w trakcie podgrzewania. Ja teraz jak rzadziej potrzebuje sterylizatora to głównie właśnie na nim podgrzewam swoje mleko do kaszek

O to ciekawe że jeszcze miesza , ale teraz są ułatwiacie :heart_eyes: moja mama i teściowa jak usłyszały ze jest coś takiego jak ekspres do mleka to się zdziwiły

Super zestaw. W szczególności pogrzewacz.:heart: Właśnie zamierzamy kupować wasz podgrzewacz i butelki do wyprawki dla dzidziusia :smiling_face_with_three_hearts:

Ooo nie wiedziałam że ten z lovi jest z sterylizacją . Mam ten z canpola i nam się sprawdza

Jest że sterylizacja ale nie jest tak pojemny jak ten z Canpol …… bo tam miejsce tylko nam1 butelkę

A sens jest kupować sterylizator ? Czy lepiej kupić coś do mikrofalówki do sterylizacji albo wygotowywac :thinking: i jak długo sterylizowałyście

Ja miałam i te woreczki do mikrofalówki (kupiłam je do szpitala) i miałam sterylizator i szczerze to ani raz nie skorzystałam z woreczków a do 6 miesiąca strylizator używałam non stop. Miałam ten na wodę więc i podgrzewałam z nim mleko. No i uważam że to urządzenie to must have. Szłam spać a to się wyparzali i miała potem butelki czy części do laktatora wyczyszczone

1 polubienie

Używałaś tego z lovi ? Na jedną butelkę czy masz jakiś inny ?