Opinie osób testujących podgrzewacz LOVI AirWarm

Podgrzewacz AirWarm dzięki wykorzystaniu innowacyjnej technologii podgrzewa mleko za pomocą powietrza, a nie wody - koniec z ciągłym odkamienianiem sprzętu! Podgrzewacz jest bardzo prosty i szybki w czyszczeniu. Ma także funkcję mieszania, która gwarantuje równomierne podgrzewanie mleka dla dziecka. Dodatkowo brak wody powoduje, że butelki są suche i od razu gotowe do użycia :raised_hands: :revolving_hearts:

Drogie mamy , czy miałyście już okazję go testować? Chętnie poznamy Waszą opinię :heart:

1 polubienie

Nie miałam okazji, jestem bardzo ciekawa opinii innych mam ! :purple_heart:

Również z chęcią poznam opinie innych mam, które otrzymają ten podgrzewacz do testowania. Może się skuszę :thinking:

Zostawiam ślad! Niestety nie udało mi się dostać do testów, ale jestem bardzo ciekawa opinii Mam :heart:

Od soboty nie moglam sie zalogowac na forum, byl jakis wielki problem z logowaniem sie i resetem.
Na szczescie juz jestem :heart:
Pierwsze testy za mna - podgrzewałam wode na mleko.

Alez on jest cichy ! Myslalam ze bedzie szumial niczym suszarka ze strerylizqtora a tu taka cichutka praca !
Jest ladny i delikatny.
Musze sie jednak przyzwyczaic do niego bo moim zdaniem nie jest az tak intuicyjny jak te na wode.

2 polubienia

Już sam wygląd mi się podoba bardzo , a czemu nie jest intuicyjny?

Przyszedł czas na opinie :heart_eyes:

1. Podgrzewacz ma piękny szary kolor. Fajnie że nie jest biały. Jest dość mały i lekki co jest dużym plusem
  2. Wyświetlacz dotykowy i intuicyjny
  3. Ma nóżki przystawki które pozwalają na przytwierdzenie podgrzewacza do blatu :upside_down_face:
  4. Duży plus za to że nie trzeba używać wody. Nie muszę się martwić wyciągając butelkę ze będzie kapało no i nie trzeba go odkamieniać co jakiś czas 🩵
  5. Jeśli chodzi o funkcje to używałam by podgrzać mleko z lodówki wiec korzystałam z tej funkcji low temp…… i wtedy automatycznie ustawia sie czas podgrzewania dla danej pojemności podgrzewanego mleka. Mozna tez podgrzewać mleko czy wodę korzystając z opcji temperatury pokojowej i wtedy ten czas jest odpowiednio krótszy. Można też podgrzewać ustawiając odpowiednią temperaturę podgrzewania.
  6. Dodatkowym plusem jest to że mleko podgrzewane jest mieszczane co jakiś czas, więc nie trzeba wyjmować butelki z mlekiem czy woda by nią zamieszać :muscle: tylko jest równomiernie podgrzane
  7. Jedyny minus to taki że kabel nie jest chowany …… i to ze nie można w nim podgrzewać jedzenia lub sterylizować butelek …… bo przez to trzeba mieć dodatkowe urządzenie …… ale dzięki temu że nie używa się wody to można go brać na wyjazdy.
1 polubienie