Ja bym poszła jeszcze i pogadała z kimś z jakimś specjalisto jak to teraz wygląda
Zdecydowanie teraz najmniej zalezy mi na wygladzie
przyjdzie czas na strojenie sie z moimi księżniczkami ![]()
Zagadam przy okazji pedicure
bo podejrzewam ze to nie jest tania sprawa a jak ma mi sie jeszcze zmienic stopa to chyba az tak nie cierpie zeby tyle kasy wydawac na chwile ![]()
Ale tu mowa o butach ![]()
![]()
Ja z rozmiaru S wskoczyłam na L niestety ![]()
Dokładnie myślę że warto zainwestować nawet na czas ciąży , to przecież o twój komfort chodzi chodzenia
No chodziło mi o specjalistę co robi takie wkładki do butów. Albo do fizjo by pogadać czy nadal są potrzebne
Myślę że to lepsza opcja skonsultować nawet jak @Michaska pisze niż zamawiać odrazu . Bo specjalista może zaproponować coś innego . Nie koniecznie będzie to kosztowne
Dokładnie tak ![]()
Szczerze współczuję, mi stopy strasznie puchły w ciąży… praktycznie nie ruszałam się z domu, dlatego też chodziłam przeważnie bez butów.
Jak już wychodziłam to miałam jedne buty z NB, przechodziłam w nich lato, jesień i zimę ![]()
Mi stopa trochę urosła i niektóre buty musza iść do wyrzucenia ![]()
Doawiadczenie mam z wkladkami ale robilam je u fizjoterapeuty lata temu jak skręciłam koloano i żeby potem mnie mniej bolało bo miałam słabe to kolano. Teraz niedawno mój mąż robił sobie wkładki tez u fizjo po skręceniu kostki.
A tak z ciekawości, drogi jest to interes? Takie wkladki?
No właśnie sama się zastanawiałam ile kosztują takie wkładki.
@Pika @Mama03 z tego co pamietam 350 zł. Wkładki dobierane indywiduwalnie i potem kontrola po 2 tygodniach. U mojego męża super pomogly bo on po skręceniu kostki nie mógł za duzo chodzić bo mu promieniowało do palca dużego a teraz smiga
więc u nas bylo warto
Mi te się tak wydaje że około tego mój tata płacił za specjalne wkładki do butów , takie zdrowotne
Ja uważam, że dobre buty to podstawa i warto zainwestować dla swojego zdrowia w fajne buty albo właśnie wkładki.
Widziałam po mojej babci jaki są później problemy jak w dzieciństwie chodziła w byle jakich butach. Tak jak mówią stopa to fundament naszej sylwetki.
Oj tak to prawda jednak dla naszego zdrowia i komfortu warto zainwestować ![]()