Ewelkar próbuj, bo to jednak inne spojrzenie i może coś lekarz zaradzi.. A może właśnie to covid? i dlatego Was tak trzyma?
Dzisiaj byliśmy dała antybiotyk :( ale chyba czeka nas wizyta u alergologa czy ktoras z was była z małym dzieckiem u alergologa wiem że takim małym nie robią testów ?
Ewelka ja ze starsza bylam od malego nie pamietam ile dokladnie miala ;( ale bardziej bylo to na obserwacji testy potem z krwi a z czasem te na skorze.
Teraz mlodsza na mieszance ale nie dostalismy skierowania bo niby za wczesnie
A krew jak pobierali? Bo wiem że takim maluszka to z żyły z głowy 😱
U nas z paluszka pobierali
Ewelka chyba zalezy od przychodni u nas w szpitalu z raczki a w przychodni okolo 2 tygodnia pobierali z żyly normalnie jak doroslemu maz byl z mala ja czekalam na zewnatrz to mowil ze kiepsko tym paniom szlo ;( 2 razy sie wkówali a starszej jak byla malutka w przychodni ale juz innej to z raczki tak jak malutkiej w szpitalu
No właśnie wiem że trzeba wcześniej zadzwonić i powiedziec że to dziecku będzie pobierane i wtedy jest pielęgniarka która zrobi to dobrze
Moja raz miała z paluszka, drugi raz z żyły, jak się zapytałam dlaczego z żyły to powiedziała, że więcej badań jest zlecone i musi być z żyły...
W piątek mamy wizytę u alergologa i zobaczymy czy zleci jakieś badania aż się boje tego pobierania krwi
ewelkar ja tez się bałam ale super ładnie poszło..
z palca biorą niektóre badania na bank morfologia, tarczyca, ferrytyna. Są badania , które muszą być z żyły , więc w tedy inaczej się nie da
Ewelkar jak szybko dostalas sie do alergologa ?
Jak dlugo czekalas na termin?
I jak po wizycie opowiadaj;)
Aniska dostałam się prywatnie więc szybko zapłaciłam 150 zł a pani doktor powiedziała że nie może nic stwierdzić bo jest za mały no masakra jakaś wysłała nas do pulmologa :/ żałuję że poszłam i wydałam pieniądze
Ewelkar to faktycznie nie fajnie, że odsłyłają tak od Pawła do Gawła...
Idziemka no niestety a człowiek chodzi o wydaje pieniądze , bo na fundusz trzeba czekać 3 msc na wizytę 🙈
Ewelkar ja jutro ide ze starsza do alergologa wiec podpytam o malutką bo też ma skierowanie ciekawe ile bede musiała czekac na wizyte;(
O to daj znać? A jakie ma objawy ze się wybierasz ?
Ewelkar nasza chora służba zdrowia...
No niestety a najlepsze jest to że teraz uchodźcy dostaną pomoc od ręki , zabiegi , operacjje a my musimy dwa lata czekać :( rozumiem ich sytuacje i współczuję ale patrzę też na nas Polaków
Ewelka.. no niestety taka prawda..