Depilacja laserowa w Gdyni

Dziewczyny sama się zastanawiam nad depilacją laserową ciała. Mianowicie biorę pod uwagę laser light sheer a vectus. Mam na oku dwa gabinety, Który z tych dwóch laserów jest lepszy? No i jakie macie zdanie o tych wszystkich zabiegach z grupona?

Nigdy nie miałam takiego zabiegu w salonie kosmetycznym.Teraz póki kp stosuję zwykłe golarki typu Venus.Mam depilator Philips lumea ,ale jeszcze nie miałam okazji go dobrze wypróbować.

O gruponie i tych wszystkich promocjach typu 300 zł za 10 zabiegów depilacji nie mam dobrego zdania bo sama sie na to nabrałam jako studentka. Tyle dobrze, że wykupiłam sobie tańszy pakiet jedynie na pachy. Ale pewnie plułabym sobie w brodę jakbym wykupiła drogi pakiet na przykład na depilację całych nóg bo jedynie straciłabym na tym kasę. Włosy po tym odrastają bo nie jest to prawdziwy laser ale jedynie depilacja światłem tak wiec nie masz się tutaj co spodziewać dobrych efektów. Włosy odrastają i mi odrosły wszystkie dokładnie po roku. 2 lata temu natomiast robiłam depilację vectusem na całe nogi i jestem zadowolona, nic nie odrosło do tej pory. Na początku tego roku robiłam jeden zabieg przypominajacy bo po prostu trzeba.

Podepnę się pod temat, co prawda do Gdyni mam kawał drogi, ale ostatnio rozmawiałam ze szwagierką i tez myślała o depilacji laserowej. Ciekawa jestem opinii, chętnie poczytam. Ja jeszcze nie będę stosowała teraz bo jestem w ciąży, potem przy kp tez chyba odpada, ale może właśnie szwagierka przetestuje w tym czasie ;)

Ile mniej więcej trzeba przeznaczyć pieniędzy na same nogi? Jestem zainteresowana tematem 

Ja nie próbowałam takiej depilacji ale za to moje siostry tak i nie są zadowolone zbyt duży koszt a efekt bardzo słaby dlatego też wolaly zainwestować w depilatory laserowe  lumea i efekt jest lepszy niż w salonach 

Ja nie miałam takiego zabiegu, ale po zaprzestaniu karmienia piersią na pewno się zdecyduję. Teraz latem mieć idealnie gładkie nogi co rano to marzenie. A taka depilacja jest coraz popularniejsza, a więc i ceny są coraz lepsze. Nadal to spory koszt bo kilka zabiegów na partię ciała, ale policzmy, że odpadają maszynki, żele itp. Wtedy aż tak drogo nie wychodzi, a ile czasu się zaoszczędzi.

Gabinetów w Gdyni nie polecę. Myślę, że na lokalnych grupach musisz szukać konkretnych opinii.

Co do groupona to polecam. Zdarzyło mi się kupić jakąś kolację, pobyt w termach, czy pakiet na solarium. Można trochę zaoszczędzić, to czemu nie? TYlko poczytaj opinię o tym gabinecie i dokładnie ofertę.

O powyższych zabiegach nie mogę się wypowiedzieć, ale przed ciąża zdążyłam zrobić 4 zabiegi Philips Lumia i już był efekt, niestety musiałam przerwać, jak już będę mogła zrobię kurację od nowa.

Dominika, ja ma też Philipsa lumea i już nie mogę się doczekać kiedy znów będę mogła z niego korzystać. Była zadowolona z efektu 

Ja po zaprzestaniu karmienia albo wykupuję sobie w gabinecie takie zabiegi, albo właśnie philipsa lumee, bo właśnie słyszałam, że fajne efekty. A mam dość silne owłosienie, więc latem golenie nóg jest codziennie, a marzę by było rzadziej.

Ja mam depilator Philips lumea, używam w domu samodzielnie i jestem bardzo zadowolona. 

A no tak nie napisałam. W Clinica Cosmetologica w Gdyni, ale z tego co wiem to mają swoje gabinety w Gdańsku i w Sopocie również. Jestem zadowolona, zabiegi nieco nieprzyjemne ale ponoć light sheer boli jeszcze bardziej bo vectus jest nowszą generacją lasera oraz potrafi dopasować moc lasera do Twojej skóry.

4 plus jeden na przypomnienie po roku. Tyle wystarczyło.