Depilacja Laserowa Kraków

Jeśli myślałaś kiedyś o depilacji laserowej i mieszkasz w Krakowie to zapraszamy Cię do naszego gabinetu. Chętnie pomożemy pozbyć Ci się problemu z nadmiernym owłosieniem. Wykonujemy zabiegi, na nogi, ręce, bikini, pachy czy okolice twarzy. Również twój partner może skorzystać i wykonać depilacje na przykład torsu lub pleców. Nasz adres: Kobierzyńska 120, 30-382 Kraków. https://depilacja--laserowa.krakow.pl/ ,E-mail: depilacja.laserowa.krakow.ruczaj@gmail.com

Kupiłam sobie depilator philips

Jak to mówią reklama dźwignią handlu ...

Nie jestem z okolic Krakowa :) 

Ja też nie jestem z okolic Krakowa. 

Może ktoś będzie zainteresowany  ;)

SPAM jak nic;p

a ja Wam powiem, że ja już nie wierzę w te depilacje bo to nie jest trwałe 

Ja miałam robione i wcale to nie było to IPL , a mimo wszystko hormony robią swoje i z każdą ciążą wszystko wracało. Może trochę jest mniej, ale dużo zostało albo wszystko wróciło, a tych cykli łacznie miałam chyba z 7

Mój tata miał takie zabiegi na plecy bo mu to bardzo doskwierało i jest zadowolony, na ten moment nie ponawiał, wszystko gładziutkie. Zaraz minie półtora roku. Ale wiadomo, że u kobie po ciążach itp może być inaczej :)

A to wyżej to spam i takie forum nie jest od takich ogłoszeń :) 

Dokładnie reklama

no u mężczyzn pewnie inaczej mi zaraz mówiono, że co rok muszę robić dawkę przypominającą, ale praktycznie ciągle były jakieś przeciwskazania ciąża , czy leki, które stosowałam, więc od 6 lat tego nie zrobiłam 

MI też zaznaczono, że u kobiet działają hormony i to będzie mi trochę powracać 

Może i tak

Znajoma miała depilację w okolicy bikini tak ja to poparzyło że ma blizny takie mini do dziś. 

O matko

No niestety to trzeba wiele razy powtarzać. Kiedyś się tym interesowałam ,ale odpuściłam :) 

Masakra ,że nabawiła się bliz :o

Też się Tym interesowałam bo denerwowało mnie ciągle golenie:D ale w końcu na nic nie poszłam.  Tym bardziej, że nie jest tak jak piszą, że raz na zawsze bo trzeba to jednak powtarzać