ja mam 159 to rozmiarówka dla mnie...
A trafilyscie kiedyś, by ta rozmiarowka była dostępna? Bo ja jeszcze nigdy..
ja dopiero tutaj się dowiedziałąm że taka rozmiarówka istnieje więc jeszcze nie sprawdzałam czy sa dostepne
Ja też mam całe 160 cm wzrostu, no cóż... Też dopiero na forum się dowiedziałam że są takie rozmiarowi a w H&M to zadko coś kupuje, jak już to dzieciom. Dobrze wiedzieć na co zwrocuc uwagę następnym razem �
Ja tez trafiłam przypadkiem oglądając ubrania ciążowe i do karmienia. W innych ubraniach nie pamietam a może nie zwracałam nigdy uwagi na to. W H&M kupuję często, ale w zasadzie do tej pory kupowalam stacjonarnie wiec o istnieniu takiej tozmiarowki nie miałam pojęcia, a teraz jednak więcej kupuje on line (przez wirusa) to rzuciło mi się to w oczy.
Mamameg są plusy kupowanie przez internet bo na więcej rzeczy się zwraca uwagę.
Stacjonarnie tez się nigdy z nią nie spotkałam, ale intrrnetowo owszem, tylko, ze z niedostępna. Więc ciekawe, czy wgl da się trafić na dostępna..
Ostatnio wogole kiepsko z dostępnością ubrań w H&M. Wiele osób przekonało się do zakupów on line, bo tobaddzo wygodna forma zakupów. Ubranka dla dzieci niemalże nieosiàgalne, a oglądam dla trojki dzieci i w każdym rozmiarze braki.
Niestety w sklepach stacjonarnych to samo, tu z kolei pewnie nie sprowadzają towaru, albo w mniejszej ilości bo w sklepie nie ma klientów.
Meg ja ostatnio byłam w sieciowe i było mnóstwo ciuchów i dla dorosłych i dla dzieci , ale na sklepie wgl ludzi nie było..
Ja wogole nie kupuje w takich sklepach bo mam zwyczajnie daleko. Zresztą tam chyba rozmiarowka dla chudzinek a ja trochę ważę.
adamos ja mam znów szerokie bioderka a po ciazy kilka kilo na plusie zostało ale zawsze coś upoluje odpowiedniego dla siebie
Adamos nie tylko dla chudzinek, napewno znalazłabyś coś dla siebie. Ja tylko nke lubię jezdzic do sklepu stacjonarnego w czasie wyprzedaży. Na dziale damskim jest tyle ciuchów że nie mam cierpliwości żeby je przeglądać, za to zaglądam na dział dziecięcy, zawsze coś fajnego upoluję ;)
Sukienki dla ciężarnej fajne są też w sinsay ja uwielbiałam podkreślać brzuszek :D
Ogólnie ubrania ciążowe są zwykle droższe a przecież można kupić zwykle o innym kroju i też się ładnie wygląda. Z reguły jak są wyprzedaże to zostają małe rozmiary i masa ludzisk niestety w sklepie. Kiedyś kupowałam ubrania z Reserved.
Adamos a teraz gdzie kupujesz?
ja jednak głównie w sieciówkach, lubie przymierzyć ubrania w domu, czasem dopiero wtedy dochodzę do wniosku że coś mi nie pasuje i zawsze mam możliwość zwrotu.
Powiem Wam że kupiłam dziecięce teraz w pepco z tej edycji Batmana super mena dla dzieci i rewelacja po kilku praniach nic się nie stało a byłam nastawiona ze bd jednorazówkami.
Patrycja to dobrze trafiłaś, nie wszystkie ubranka z Pepco są jednorazowe. Są też takie dobrej jakości, trzeba się znać na materiałach trochę ;)
Patrycja ha ha brzuszek podkreślony to podstawa 😁a w pepco idzie upolować fajne gatunkowo ubrania
A ja nie kupowałam ciążowych tylko normalne w większym rozmiarze nie dość że są dużo tańsze to często o wiele ładniejsze