Czym udekorować tort

Dokładnie :smiling_face:

Jak będę wiedziała, że tort trochę postoi to na pewno skorzystam z rady :smiling_face:

1 polubienie

Właśnie to jest prawda.

1 polubienie

Tortownica już do mnie dotarła, ale na razie zrobiłam sernik na zimno. Następny będzie tort :smiley:

4 polubienia

Daj znać jak zrobisz pierwszego torta :smiley:

Serniczek najlepszy na upalne dni

2 polubienia

Masz dużo ciekawych stron , teraz też kupuje się takie korony na gorze

Galaretka na cieście to mój faworyt :heart:wygląda super smacznie

1 polubienie

Zostawiam torcik ze Spidey i jego kumplami :wink:

Cytrynowo , kawowo czekoladowy :partying_face:

3 polubienia

Musi być pyszny. Jak robisz masę cytrynową?

1 polubienie

Moze jakis toper albo kwiaty ladnie sie prezentuja :slight_smile: ja zawsze podziwiam osoby ktore robia tak piekne torty :wink:

O fajny, a gdzie zamawiasz te obrazki? Obiecałam siostrze upiec tort na urodziny jej syna i też ma teraz fazę na Spidey :rofl:

Na allegro u Piniatowelove :wink:

2 polubienia

Super tort wyszedł.
Rozkoszny ma przepisy sztos. Robiłam baskijski sernik i on po prostu rozpływa się w ustach.

kiedy wy dziewczyny znajdujecie na to pieczenie czas hehe… podziwiam!

Zawsze fajnie sprawdzą się kwiatki na torcie :blush:

Ja przeważnie dekoruje kwiatami lub zrobionymi z glinki polimerowej (taka modelina z Action) figurkami - uważam,że są lepsze niż z masy cukrowej bo mogą zostać dziecku do zabawy lub na kolejne dekoracje tortów. Ewentualnie podobają mi się też torty dekorowane słodyczami, owocami lub lizakami z bezy.

takie figurki z action chyba kupię, ale wtedy trzeba dzieci uprzedzić że to nie jest jadalne hehe, bo moje to od razu chętne do zjedzenia dekoracji

A może takie lizaki cukrowe albo beżowe z postaciami, ja widziałam u siebie w sklepie takim cukierniczym ale na pewno na necie czy allegro można zamówić

w necie jest wszystko, tylko gorzej jak potrzebne na już

1 polubienie