Czy w ciąży mozna uzywac tych kulek?
Myślę, że tak ale trzeba by było dokładnie przeanalizować skład :)
Ja w ciazy stosowałam te same kosmetyki co przed. Ale zawsze patrzę na skład produktów. Zobacz czy nie zawierają one szkodliwych dla ciezarnych substancji- jeśli nie to możesz śmiało ich używać
Używałam tych samych kosmetykow co przed ciaza
Wydaje mi się, że można tych kosmetyków w ciąży. Z tego co kojarzę to kosmetyki z tej firmu mają dobry skład. Ja używałam w ciąży tych samych co przed ciążą...
Również myślę ,że tak :) W ciąży kupiłam sobie taki bez aluminium :) Składy analizuję głównie na lupakosmetyczna.pl
Ja zawsze sprawdzałam skład i jeśli nie było tam nieodpowiednich substancji, to używałam :)
Według mnie można używać tych kulek będąc w ciąży. 🤰
Kulkę z Pharmaceris również używam na codzień. W poprzedniej ciąży również stosowałam.
ja w ciąży nie zmieniałam kosmetyków, więc myślę, że spokojnie
Można, są bezpieczne.
tak, kremów tez można, myc sie tez mozna :D ...
też myślę, że spokojnie można :)
Mają bardzo dobry skład więc jak najbardziej :) ogólnie aktualnie na rynku niewiele jest kosmetyków których nie można :) wszystkie dobre, wiodące marki dbają o bezpieczeństwo produktów :)
Dezodoranty nie przenikają do krwiobiegu, więc można je stosować w ciąży. Jedynie lepiej nie używać ich zaraz po goleniu na uszkodzony naskórek, ale to może być też mało przyjemne �
Anabana hehe no tak myć raczej też się powinno;D
To są mega dezodoranty ( pharmaceris używałam jest dobry) i nie ma przeciwwskazań w ciąży:)
Mysle ze te kulki sa bezpieczniejsze niż te zapachowe z innych firm. Ale wiadomo trzeba czytać skład;)
A czy w ogóle któreś antyperspiranty mają przeciwwskazania do używania w ciąży? 😁
DwarazyH myślę że wszystkie są dozwolone :) na pewno muszą być badane pod tym kątem.
Mi na początku ciąży wyskoczyła taka kulka pod pachą i bolała. Oczywiście wystraszona poszłam do lekarza i okazało się, że musiałam po goleniu użyć antyperspirant w mydełku i zatkać gruczoł. Zrobił się stan zapalny. Ale po miesiącu mi to znikło. Także warto zaraz po goleniu wstrzymać się chociaż lekarz mówił, że dezodoranty tak nie zatykają jak mydełka