Czy to możliwe, że jestem w ciąży?

Ta chwila niepewności potrafi naprawdę wyprowadzić z równowagi, nawet jak wiemy, że to chyba nie to :joy:

Dokladnie :rofl: wiem ze nie jestem bo biore tabletki regularnie i wgl ale zawsze jest ten 1 % :see_no_evil:

Mam dokładnie tak samo :face_with_peeking_eye: :sweat_smile:

1 polubienie

Ojej ja tez tak mam ! Biore tabletki codziennie a i tak jak sie zbliza okres to mam jakis dziwny niepokoj. Jak bralam jednoskladnikowe to w ogole panika bo nie mialam miesiaczki wcale a je trzeba brac z dokładnością co do 10 minut wiec po 3 miesiacach myslalam ze zwariuje i wrocilam do moich poprzednich :rofl: teraz chce zalozyc spirale i czytalam ze duzo kobiet nie ma miesiaczki a lekkie plamienie i mam nadzieje ze bede miala takie plamienie ze nie bede sie co miesiac bala :rofl::rofl::rofl:

Fajnie wiedziec ze nie jestem jedyna :rofl::grin::see_no_evil:

Ja też biorę tabletki regularnie, a mimo to przed okresem zawsze mam ten lekki stres :sweat_smile:

Ja biore tabletki i mam plemienia tylko

Biore dwuskladnikowe i zastanawiam sie czy w tym miesiacu nie zaczac od razu drugiego opakowania i nie robic twj przerwy… bo akurat w dniu wyjazdu nad morze mam dostac okres a nie jestem z tych zeby tampony zakladac :see_no_evil: i nie wiem czy faktycznie mi to zblokuje czy nie :see_no_evil:

Ja tak kiedyś się zrobiłam ale konsultowałam to z moją ginekolog i ona powiedziała że jeżeli to będzie raz w roku właśnie na wakacje czy w jakimś ważnym dniu No to możemy tak zrobić ale żeby tego nie robić notorycznie bo to już może być problematyczne. No i faktycznie od razu wzięłam drugie opakowanie bez tej przerwy i nie miałam w ogóle miesiączki

Ja raz tak zrobiłam, bo też chciałam przesunąć okres przed wyjazdem, i niestety miałam lekkie plamienia i brzuch mnie trochę bolał :sweat_smile: Niby działa, ale organizm potrafi się trochę zbuntować, chociaż i tak lepiej tak, niż potem męczyć się z okresem na wakacjach za granicą :see_no_evil:

Ja pierwszy raz tak zrobiłam, ale możliwe, że stres związany z lotem też zrobił swoje :sweat_smile:

No ja bylam w piatel akurat u ginekologa i mowila ze mam tak zrobic ale nie gwarantuje ze zadziala

Zablokuje. Można tak zrobić raz czy dwa ważne żeby tego nie nadużywać.

1 polubienie

Zobaczymy czy zadziala :slight_smile:

Tak jest hahaha i się dziwić że my jesteśmy nerwowe przed okresem no jak to nie być jak zbliża się dzień okresu nie ma i sobie myślisz będzie czy nie będzie :rofl::rofl::rofl: a jak już jest to taka ulga :smiling_face:

Ulga to malo powiedziane :rofl: ja sobie potem tlumacze ze z tych nerwow to nie dostaje na czas :rofl:

Haha, no dokładnie, stres robi swoje

To chyba większość z nas tak ma jak ma się regularny i nagle się spóźni

@Julia20 zyjesz ? Jak się sprawa rozwinęła , my tu czekamy :crossed_fingers:

Hehehe każdy ciekawy :sweat_smile:

1 polubienie