Czy to będzie owulacja ? Objawy owulacji

Ja przy drugim kupiłam testy bo zależało mi, by od razu zajść ale psychicznie gorzej było z nimi bo czułam taka "koniecznosc" Gdy kreska się pojawiła :D 

A i tak udawało nam się bez owulacyjnych, bazując na moim przeczuciu ;) chociaż teraz byłam pewna, że się nie udało bo nie do końca miałam objawy owulacji jak zawsze a tu proszę;)

Ja zaszłam w ciążę w czasie owulacji ale czy w minimalnej to nie wiem ;)

Anabana ale jak to minimalnej? Czyli ze juz bylo prawie po czy ze owulacja byla slaba? Prawie jej nie bylo?;) 

Tylko znowu jak to sprawdzic ?;)

Ja czytałam kiedyś artykuł mamy ginekolog, że warto zacząć od 8-10 dnia cyklu i co dwa dni próbować. Moje owulacji często były bolesne- bolał jeden jajnik i ten śluz był taki jak w książkach. Ale pech zawsze chciał, że gdy się staraliśmy to nie było żadnych objawów 

No to tak jak u mnie.. nie było objawów kiedy staraliśmy się ale test owulacyjny pomógł.

Mąż się zawsze ze mnie śmieje, że ten mój kalendarzyk zawodzi :D a tu proszę :D intuicja jednak też nam podpowiada 

Może na tych paskach wychodzi,że owulacja jest minimalna... nie wiem bo nie stosowałam.  Ja to mniej więcej wiedziałam kiedy jest owulacja i jakoś się zawsze udawało za pierwszym razem 

mojkalenarzyk i wszystko jasne :)

Nie wiem właśnie na jakiej zasadzie działają te testy. Wg mnie blada kreska to początek owulacji a im bliżej owulacji to powinna się robić ciemniejsza 

Mój kalendarzyk.zawodzil aż w.koncu udało sie kiedy odpuściłam staranie się i akurat zrobiłam test owulacyjny ;)

Czasami odpuszczenie ma zbawienna moc ;) 

Wszystko wygląda na to że to owulacja, trzeba działać !