Lubice takie wzory Wydaje się Wam,ze coś takiego będzie modne czy to jedynie chwilowa moda?
Dla mnie najistotniejsze jest to czy w danym.kroju czy wzorze się dobrze wygląda a nie czy jest aktualnie na topie jak widzę że ktoś na siłę chce nosić kolory pudrowe bo takie są modne a wygląda w nich mega źle to mnie skręca …
Nie noszę, ani bluzek ani sukienek. Powód? Wyglądam w nich okropnie. Także mogą sobie być najmodniejsze, ale co z tego, jak nie są ewidentnie dla mnie
Ja również nie noszę podobają mi się ale wyglądam jak hmmm no nie ładnie
Ja chyba nie miałam okazji nosić ale moda modą chwilę jest potem przemija i znów wraca za jakiś czas lekko odświeżona ale ja nie patrzę na to ze coś jest modne tylko żeby mi się podobało i żebym dobrze się w tym czuła i tyle
A ja sobie ostatnio zamowiłam jedną na imprezę urodzinową i musze przyznac, ze wyglada przecudnie ta sukienka. Przymierzyłam i tragedii nie było, fajnie wyglądam w takim kroju wiec jest super w takim układzie moze na jakas bluzeczke tez sie skusze, wszak jeszcze troszke lata przed namj
Ja nie noszę. Taki fason nie pasuje na moje ramiona, a po 2 zbyt popularne ostatnio są
Ja bardzo lubie i lubilam zawsze więc kilka bliżej i sukienek mam jeszcze z zeslzycj sezonie, kilka wręcz z przed chyba 10 lat hehe A to że teraz stały się modne jedynie sprawiło że łatwiej znaleźć perełki w fajnej cenie .
Są super do kp poza domem więc tym bardziej obecnie jestem ich fanką A moja naj to biała z Lidla że śliczną koronką za całe 40zl
no i wygoda ubierania się szybko do wyjścia, zakładam sukienkę sandałki i lecimy z chłopakami na spacer nie musze dopasowywać górnej części do dolnej. Dlatego też ją jestem na tak
Ja staram się ubierać tak żeby bylo mi wygodnie ale też żeby mi się podobało. Więc jak widzę coś interesującego to kupuję : )
Nie wiem czy warto jest się tak do konca patrzeć na to tylko czy coś jest modne czy nie. Kupuj to w czym czujesz się dobrze. Sukienki hiszpanki były modne już w zeszłym roku. W tym roku to już calkiem było bardzo dużo takich modeli.Raczej nie wydaje mi się aby w przyszłym roku miały stać się mniej popularne. Wydaje mi się,ze ten krój szybko nie wyjdzie z mody. Sama je lubię bo są zwiewne, wygodne i przewiewne. Mam takich dwie bluzeczki oraz oczywiście dwie sukienki ,w ktorym dość często chodzę.
Jeśli szukasz promocji to zerknij sobie do Answear: https://answear.com/p/sukienki-hiszpanki-1935-t.html W sklepie mieli ostatnio spore zniżki.