Czy kupujecie ekologiczne produkty z certyfikatami dla dziecka?

Prosto z pola jeszcze ciepły, ubabrany ziemią u babci zerwany za dzieka ,smakował najlepiej :herb::cucumber:

1 polubienie

tak najlepsze są warzywa i owoce od babci z ogródka zero chemii, a smak nie do podrobienia

3 polubienia

Najlepsze z rodzinnych ogródków :smiling_face:

O tak z rodzinnych ogródków jest zawsze najlepsze :slight_smile: jednK nie każdy ma taka mozliwosc

Zgadzam się w 100% :heart_eyes:

1 polubienie

Najlepsze bio warzywa i owoce to te z ogródka :blush: Żadne bio ze sklepu ich nie zastąpią

1 polubienie

Nie ma to jak truskawki prosto z krzaczka i jeszcze cieplutkie od słońca :heart:

1 polubienie

Aż się nie mogę doczekać truskawek :heart_eyes:

Ja z córką też, czekamy już na truskawki prosto z ogródka od dziadków. :strawberry::yum:

Takie są najlepsze :slight_smile:

Truskawki, maliny u nas już poziomki jemy swoje od wczoraj

1 polubienie

Wow, le szybko Wam urosły :slightly_smiling_face: u dziadków poziomki dopiero zakwitły więc na owoce jeszcze trochę będziemy musieć poczekać

No szybko właśnie może mam jakąś odmianę wczesną

Maliny juz ? Ja kupuje w lidl poki co… u dziadków corki beda moze od lipca ,to późna odmiana i dopiero co listki wypuszczają

Nie maliny to u nas też listki wypuszczają. Poziomki już mamy :smiley:

1 polubienie

O wow

Ojeeej, ile bym dała za poziomki :hear_no_evil::hear_no_evil: nie wiem nawet gdzie u nas można kupić :disappointed:

1 polubienie

Podobno sa też takie ,dzikie, poziomki ktorych nie mozna jesc, słyszałyscie o nich ? U nas na dzialce pelno takich się rozsiało, ale co roku je skubię i nic mi nie jest po nich…

1 polubienie

Ooo nie wiem nic nie słyszałam

1 polubienie

Ja w swojej rodzinnej wiosce też mam jedno miejsce w lesie w którym rośnie pełno poziomek, też zbierałam do domu i jadłam i nic mi nie było ani do tej pory nie jest